O nama

Igrorama je blog o igrama za računare. Svakodnevno objavljuje značajne vesti iz sveta igara, a svake subote jednu recenziju.

Osnovana je sredinom 2009. godine, sa ciljem da se starovremenskim igračima pruži mesto gde će moći da čitaju kvalitetne recenzije dužeg formata, a gde bi mlađi naraštaji mogli da nauče jedan drugačiji, ozbiljniji, pristup igranju, te umetnosti koja je ovih godina skrenuta u zapećak industrije novca. Formirala su je tri iskusna IT novinara sa višegodišnjim stažom u domaćim računarskim časopisima: Ranko Trifković, Nikola Bulj i Pavle Đorđević.

Redakcija / writers

Dušan Paklar
Čuveni Flamingos sa foruma Sveta kompjutera, pridružio se timu bloga kao vrsni stručnjak za hardver, samo da bismo otkrili da je izuzetno talentovan za pisanje recenzija. Mlad je i slobodan, pa devojke nemaju razloga da se stide.

Nikola Bulj
Počeo da piše 2008. u Gameplayu o igrama, te u Svetu kompjutera o GNU/Linuxu, internetu i igrama, gde je ostao 6 godina, od čega godinu dana kao urednik rubrike Hard/Soft Scena. Usput pisao i za blog "IT Fabrika" i tv emisiju "Play Games".


Kontakt:


All press releases, media, review keys and other assets should be sent to this e-mail only, in order to prevent miscommunication or fraud attempts.


Nekadašnji saradnici, koji se sad bave drugim stvarima:
Ranko Trifković, Pavle Đorđević, Darko Mihoković, Neven Ković, Dragana Matović, Nebojša Nikodijević, Nikola Radisavljević, Dona Vajgand, Luka Božinović, Mladen Stepanović, Darije Milak, Joan Acosta, Stefan Popović, Bojan Jovanović.