20. tra 2010.

Lord of Ultima - besplatna strategija

Phenomic™ i Electronic Arts Inc. su danas najavili igru Lord of Ultima™, novu browser-zasnovanu online strategiju koja će biti dostupna besplatno širom sveta. Lord of Ultima vodi igrače u osveženo, duboko-strateško okruženje Ultima univerzuma. Igra će imati napredne društvene mogućnosti, uključujući ugrađeno ćaskanje, forume, trgovinsku berzu i mnogo toga drugog.


“Lord of Ultima je igra dizajnirana tako da omogući da svako, od početnika do veterana žanra, bude u mogućnosti da se dokopa vrha lestvice”, rekao je Volker Wertich, kreativni direktor studija Phenomic.


Da bi postali gospodari Ultime, igrači će morati da ovladaju veštinama diplomatije i trgovine, kao i ratnim veštinama špijuniranja, pljačkanja, ili zauzimanja neprijateljskih gradova. Priča je smeštena u svet nazvan Caledonia, a igrači počinju kao mladi osvajači željni slave i moći, da bi od skromnog sela razvili moćnu prestonicu koja će pokoriti celu svoju okolinu. Igra će dozvoliti izbor igranja u ulozi mirnog prekomorskog trgovca ili osvajača koji predvodi armiju viteza i magova. Zainteresovani mogu da počnu igru već danas, potpuno besplatno, posetom zvaničnoj internet strani.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Некако ме подсећа на први Аge. Графички, наравно.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!