28. tra 2010.

Najteža igra na svetu

Borba je gotova, konačno imamo šampiona. Pojavila se igra koju verovatno niko, nikada neće uspeti da nadmaši, kada je u pitanju težina. Autor ovog ostvarenja je Sam Hughes, a ono se zove Hatetris. U pitanju je obrada Tetrisa, sa jednom malom, ali ubitačnom izmenom. Naime, igra će vam u svakom trenutku davati baš one figure koje su vam tada najmanje trebaju, ili čak najviše smetaju. Tako ćete doći u situaciju da ste na kraju partije očistili u proseku dva reda. Naravno, postavlja se pitanje koja je svrha ovoga, ali svakako je zanimljivo. Isprobajte, pa nam javite šta mislite.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Igra koja daje jedva dve vrste blokova, od mogućih 10. Baš zanimljivo..

    Mogu i ja da postavim 9999 mina na tabli 100x100 u Minesweeperu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Igra daje sve vrste blokova, ali očigledno si uvek bio u situaciji da ti ne trebaju baš te dve. I nisam mislio da je igra zanimljiva kao zabavna, nego zanimljiva kao zanimljivost. Kao rubrika "Jeste li već čuli da..." u Zabavniku.

    OdgovoriIzbriši
  3. Igra je fenomenalna!!!! Na prvi pogled mozda tupava, ali iza nje se krije toliko razmisljanja i logike da je to strasno. Da bi skinuli 1-2 reda, mozete koristiti i najobicniju tetris logiku. Za 3-5 vam treba malo razmisljanja i planiranja oblika. Za 6-10 vam treba dosta planiranja kako cete i sta cete sa figurama. A za preko 10 vec morate planirati i rupe kako cete praviti, da bi dobijali odredjene oblike, pa posle skidanja odredjenih redova da vam ostanu da vam pomognu u skidanju novih....ovo i zvuci komplikovano, mozete zamisliti tek kako je komplikovano uraditi to :D

    U svakom slucaju, ko voli da razbija glavu sa strateskim postavljanjem figurica i pretpostavljanjem drugih, ovde moze izgubiti dane :P

    Pozz i vidimo se sledece nedelje :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Može biti zanimljivo ako bi se međusobno takmičili (obarali rekorde) ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Нисам схватио поенту овог садо-мазохизма.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ko da su me poslali u rat i naoružali vojsku ovim http://3.bp.blogspot.com/_GzXYfK-lDG4/RqIRftHICXI/AAAAAAAAB84/zG94f54mMtA/s400/Suicide+gun.JPG i očekuju da pobedimo.

    U stvari, to već radimo poslednjih 20 godina ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!