3. lip 2010.

Alien Breed: Impact na Steamu

Team 17 objavio je da je najnovije otelovljenje legendarnog serijala iz naslova dostupno za PC korisnike na Steam-u. Prva igra Alien Breed pojavila se za Amigu daleke 1991. godine, doživevši momentalni uspeh, koji je potvrdila i nastavkom iz 1993. godine. Posle 14 godina mirovanja, Alien Breed: Evolution objavljen je za X360. Četvrti deo serijala Alien Breed: Impact nudi dinamičnu kombinaciju brze akcije i misteriozne avanture u jezivom svetu horora.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Shumsko drvece04. 06. 2010. 18:59

    Prvi i drugi deo nisam igrao, al' sam se sit izigrao sa njihovim naslednikom, Tower Assault-om, na amigi 1200. Sećam se da je imao simpatični i jaaaaako dug FMV uvod. :)

    Drago mi je da Team17 još uvek radi, pa makar i reciklažu. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Shumsko drvece05. 06. 2010. 09:44

    ...Evo i par utisaka o Impact-u: dakle, radi se o simulaciji pritiskanja dugmića u svemirskom brodu. Ako ste se nadali da tu ima nekih vanzemaljaca koje ćete napucavati - prevarili ste se, šipak. Evo kako teče gameplay: PRONAĐITE KARTICU (šipčite dobrih 15 minuta dok je ne pronađete) PRITISNITE PREKIDAČ Š-212 (tabanate još 20 minuta dok ne pronađete prokletinju, u međuvremenu se pojavio jedan jedini alien koga ste se, u dosadi, rešili za pola sekunde) PRONAĐITE PAKNU I UBACITE JE U CINCILATOR (još pola sata besciljnog lutanja) KARBLUNATOR NEMA STRUJE, PRITISNITE ŠLAJFNU DA UKLJUČITE STRUJALICU (još 15 izgubljenih minuta) JEL' VIDITE CRVENO DUGME? NE? E PA PRONAĐITE GA itd itd itd... Za sat vremena igre naišao sam na nekolicinu alienčića, i to je to. Igra je dosadnija od Dooma...

    OdgovoriIzbriši
  3. Dakle, da ne cimamo Team17 za kopiju, nema potrebe za testiranjem :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!