2. lip 2010.

Valve nešto muti

Aperture science nam je upravo javio da više nismo pozvani na predstavljanje Portal 2 igre na E3 sajmu koje je bilo planirano za 14. jun. Ne, nismo mi ništa krivi, već je Valve otkazao ceo događaj. Umesto toga najavljuju iznenađenje i tvrde da otkazivanje predstavljanja tog naslova nije iznenađenje koje su najavili. Kolege iz stranih redakcija odmah su krenule sa nagađanjem o potencijalnoj najavi Epizode 3 jedinog serijala popularnijeg od pizze - Half Life 2. Što se nas tiče, zaista nemamo više informacija u ovom trenutku, a ne želimo da nagađamo. Najava treće epizode u teoriji jeste moguća, ali jednako moguće je i objavljivanje igre Portal 2 u vreme sajma, jer iskreno, sa studiom Valve se nikad ne zna, a u poslednje vreme su nekako... ubrzani.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. S obzirom da izbacuju po jednu igru godišnje, ne bi me čudilo da HL2:E3 bude najavljen za Q4 2011. Ili ga možda izbace u paketu sa Portalom 2...

    OdgovoriIzbriši
  2. Iskreno, ne verujem da se radi o epizodi 3, jer u mejlu izričito piše "E3 Portal 2 surprise", zato sam i napisao da se radi o nagađanju bez uporišta u činjenicama.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nadam da je to HL 2 EP 3...

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo da ne bude Left4Dead 3, to ne bih mogao da podnesem...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!