13. srp 2010.

WRC na jesen

Black Bean Games je danas izjavio da je za datum izlaska njihovog novog naslova, WRC, izabran osmi oktobar. Kako je u pitanju jedina zvanična igra koja prati svetski šampionat u reliju, a poslednja verzija se pojavila pre pet godina, ljubitelji simulacija vožnje imaju čemu da se raduju. Očekuju nas licencirani vozači, automobili, staze i još mnogo toga... U nastavku teksta možete videti par svežih slika.







Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Shumsko drvece14. 07. 2010. 02:55

    Super. Ovaj je (pre 5 godina, je li) imao potencijala da zacrveni Colinove obrašćiće, ali eto, marketing (i šuške) su bile na Codemastersovoj strani...

    OdgovoriIzbriši
  2. Лепо, нема шта. Још ћу натерати себе да купим прву периферију за свој комп.
    @Шумски
    Ова два серијала су само тематски иста.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne znam što se svima dopada arkadni Colin, meni je i dalje omiljena reli igra "Michelin Rally Masters: Race of Champions" iz 2000. godine, koju su razvili Digital Illusions CE AB. Njih danas znamo kao tvorce Battlefield serijala.

    OdgovoriIzbriši
  4. Па, можда зато што није претешка, што се игра мање-више опуштено. Што је аркада. И ја сам ипак пре за аркаду него симулацију. Када дођем са посла сморен, више ми треба разбибрига него компликација.

    OdgovoriIzbriši
  5. Shumsko drvece20. 07. 2010. 01:26

    I ja sam više za arkadu. Ako hoću simulaciju, dovoljno je da izađem na ulice grada - zadnji put rupe su sanirane '64., kad je u posetu dolazio Tito. Doživljaj je neponovljiv, truckanje zagarantovano, a osovine se menjaju češće nego što se toči gorivo.

    Inače, ko voli simulacije, kažu da Richard Burns nije nimalo loš.

    OdgovoriIzbriši
  6. Како да не. Пред сваку трку пола сата штеловања свега и свачега. Пола од тога и не разумеш, онда видиш да ниси све подесио како треба па поново. Никада нећу разумети ликове који више воле симулације од аркада. Ни зашто то себи раде.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pa neko voli da mora da se potrudi da bi uspeo - onda je osećaj dostignuća veći. Ista je razlika između online igranja npr. Call of Duty koji je romantična ratna limunadica, te Red Orchestra gde pamtiš koliko si metaka potrošio i jedva prepoznaješ svoje od tuđih nakon desetina sati vežbe. Sve ima svoju publiku, kao što svaka krčma ima svoje goste.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!