24. kol 2010.

Alien Swarm ažuriran

Igrači koji se zanimaju Valve-ovom poslednjom igrom, Alien Swarm, danas su dobili osveženje koje donosi razne novine. Verovatno najbitniji dodatak je Onslaught režim, koji u priču uvodi AI Director-a, koji kontroliše nalete vanzemaljaca (kvalitativno i kvantitativno) imajući u vidu razne faktore, te ih prilagođava ekipi. Ovaj režim je moguće uključiti u svakom od ponuđenih težinskih podešavanja, a toplo ga preporučujemo, jer svakako doprinosi raznolikosti igre. Dodat je i još jedan težinski stepen, nazvan Brutal. Ako se pitate koliko je zapravo težak, odgovor je - toliko da niko iz tima zaduženog za Alien Swarm nije uspeo da ga pobedi. Za kraj, tu je i Hardcore Friendly Fire opcija, koja, kada se uključi, dozvoljava igračima da znatno brže oštete i ubiju svoje saborce.


Kako posle svega ne pohvaliti Valve? Dok drugi timovi i izdavači prodaju svoje visokobudžetne naslove (sumnjivog kvaliteta) uz slabu ili nikakvu podršku, oni izdaju besplatnu igru koju nastavljaju da unapređuju u skladu sa zahtevima publike.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Drugi timovi/izdavači nemaju online prodavnice preko kojih namlaćuju pare...

    OdgovoriIzbriši
  2. To baš i nije istina. Stardock ima online prodavnicu "Impulse", Paradox ima "GamersGate", a čak i GOG je u vlasništvu jednog evropskog izdavača... Pogodi kojeg...

    OdgovoriIzbriši
  3. Na stranu to, ne vidim zašto bismo se saosećali sa svima onima koji nemaju online prodavnice. Nije kao da su Valve-ovci dobili gotovu infrastrukturu i instant poverenje izdavača i kupaca, nego su kao i svi drugi krenuli od nule. Samo su ih tada svi gledali kao budale, i vikali "Heh, digitalna distribucija, jeeeste...".

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!