13. kol 2010.

Bethesda kupila Arkane

Čelnici Bethesda Softworks-a danas su izjavili da su postali ponosi vlasnici još jednog razvojnog studija. U pitanju je Arkane Studios, tim zaslužan za akcione RPG igre kao što su Arx Fatalis i Dark Messiah of Might and Magic. Saznajemo, takođe, da ovi momci rade na novom projektu. Uz malo sreće, u pitanju je sledeća Elder Scrolls igra, koja bi u tom slučaju možda i ličila na nešto.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. TeŠko. Usput, njihove igre jesu bile inovativne u nekim stvarima, ali uopšte gledano su bile loše, neigrive i jako su ružno ostarile...

    OdgovoriIzbriši
  2. Arx Fatalis je bio solidan dungeon crawler ali Dark Messiah of M&M je smeće. Doduše, obe igre su bolje od one Bethesdine TES4: Oblivion katastrofe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa pazi, Arx je, ako ništa drugo, bio kuriozitet. Ne sećam se da je iscrtavanje pre njega korišćeno kao suštinski deo mehanike neke igre. A Dark Messiah nisam igrao, jer mi se ne sviđa u kom smeru se razvija lore otkad su M&M igre prešle u Ubisoft. Što kaže Anonimni, Arx (a verujem i Messiah) je, ako ništa drugo, bio bolje od Obliviona.

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne kažem da nije tako, ali "solidan dungeon crawler" ili "bolji od Obliviona", morate priznati, i nisu neke pohvale... :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Па, сад, нисам играо Аркс али јесам Месију и Обливион. Што се Месије тиче, заборавио сам и како изгледа ако вам то нешто значи. Сећам се да сам обилато користио лук и стреле. Што се Обливиона тиче, па и није ми баш тако смеће каквог га ви представљате, што говори о укусима и личним афинитетима. Огроман минус је свакако, репетитивно затварање капија које после 1864-те капије почиње да смара.:(
    Какав ће бити Месиобливион то не знам.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!