3. ruj 2010.

Duke Nukem Forever stiže!

Uprkos svim očekivanjima, ipak se ispostavilo da pomenuti naslov nije uklet, te da će konačno ugledati svetlost dana. Na današnjoj konferenciji za štampu održanoj u okviru PAX-a, Duke Nukem Forever je zvanično najavljen. Na igri radi Gearbox Software (Borderlands), sa dodatkom par talentovanih ljudi iz 3D Realms-a, a izdavač će biti 2K Games. Izlazak ovog naslova zakazan je za 2011. godinu. Posle svih peripetija, ostaje samo pitanje: da li je publika i dalje dovoljno zagrejana za Djuka? Šta vi mislite? Da li se radujete ovom naslovu prisećajući se sati provedenih uz njegove prethodnike, ili za vas predstavlja samo još jednu u nizu modernih pucačina?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. "Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!" - Duke Nukem

    OdgovoriIzbriši
  2. Биће то обичан шутер. Превелика су очекивања да би игра створила wow ефекат.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nemam više ni trunku interesovanja za ovu igru. Igrao bih je da je izašla pre bar 3-4 godine dok sam još pomalo igrao pucačine. Sada je prekasno... A i verovatno bi mi pokvarila sećanja na stari dobri Duke Nukem 3D.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je delovalo da obećava... kad sam bio na fakultetu. Od tad je mnogo vode proteklo, lol.

    Sreća pa 'Manhatten' može da se nađe u raznim internet prodavnicama skoro za dž, a uopšte nije loš.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ja se i dalje pitam koga uopšte ta igra zanima? To jest, koga ta igra zanima više od bilo kog nasumičnog šutera? Ako su hteli da iskoriste ime i slavu koje su imali na rukama, vreme za to je bilo pre deset godina.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!