27. ruj 2010.

Želite li ovaj kačket?

Želite li ovaj kačket? Napravljen je od kvalitetnog pamuka, crne je boje, a veličina odgovara svakoj glavi. Pošto? Ako ga osvojite, vaš je... Nova nagradna igra bloga Igrorama.com počinje uskoro. Pratite blog i reagujte brzo.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Auuuu.... Model T300 sa specijalnim ergonomskim oblikom za lako nanošenje na glavu plus aerodinamikom dizajniranom u istom vazdušnom tunelu koji se koristi za kreiranje aerodinamičkih rešenja Ferarija i Zastave 101!

    Da ne pominjem specijalno prilagođen oblik zadnjeg dela koji omogućava skladištenje poveće količine kose i zatezače koje imaju atest za korišćenje zimi!

    Pa ovo ljudi morate imati!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. U pa još bolje ako je TC200 :) On ima ugrađen Faradejev kavez u tkaninu da bi zaštitio moždanu mase od EM i PDV zračenja.

    Mislim da TC200 može čak i da se pere :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Izgledaju bas kvalitetno... Dobro je sto je naziv sajta izvezen, a ne odstampan - igrorama.com ce se videti i posle 10+ godina nosenja! XD

    OdgovoriIzbriši
  4. Добро сте се сетили. Нема боље рекламе од натписа на главама гикова. Још када би их неко одвојио од компа и истерао напоље.:)

    Било би добро када бисте поделили више качкета, или бар рекли како могу да се купе/набаве другачије. Ја сам свакако заинтересован, као награду или да купим.

    OdgovoriIzbriši
  5. Setili smo se mi davno mnogih stvari, ali radimo kako i kad nam prilike dozvole. Kačketi su izrađeni u ograničenoj seriji i neće se prodavati, ali verujemo da će svako ko zaista želi jedan biti u prilici da ga osvoji... Puna pravila nagradne igre stižu u petak.

    OdgovoriIzbriši
  6. A niko da kaže ko treba da se podmiti da se ovo čudo dobije preko reda? :D

    @Redakcija
    Ja ni na koji način ne promovišem protivzakonitu radnju podmićivanja ovde jer ne pokušavam da podmitim pravno već fizičko lice :P

    OdgovoriIzbriši
  7. Види, нека позната лица овде...

    @Шетач
    Хајде видите то па поставите пре подне. Радим другу па да ме неко не предухитри. Рецимо Чет...;)

    OdgovoriIzbriši
  8. To što se poznata lica ne vide ne mora da znači da ne postoje...tu negde... iza ćoška u mraku...strpljivo čekaju....







    KAČKET! :D

    OdgovoriIzbriši
  9. @dekip

    Nemas brige ne ucestvujem u nadmetanjima za nagrade vec duze vreme... :) A i dosta mi je jedna nagrada, ostale (ako ih je bilo vise i ako sam ih osvojio uopste (ne secam se)) nisam preuzeo svakako.

    To sto sam prvi odgovarao na pitanja je iskljucivo zahvaljujuci RSS-u! :) Preporucujem da na taj nacin pratite desavanja na Igrorama blogu...


    Poz,
    M

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!