26. lis 2010.

The Ball pušten u prodaju

Prvenac švedskog tima Teotl Studios, akciono-logička igra po imenu The Ball, danas je puštena u prodaju. Cena na Steam-u iznosi osamnaest evra, a ako vam se ne žuri nigde, možete sačekati recenziju na Igrorami, koja će biti objavljena uskoro.










Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Gde se to tačno dedoše igre koje ne organizuju festival sirtakija u digestivnom traktu pri samom pogledu na screenshotove? Ovaj cirkus sa licenciranjem Unreala3 za koji si nekada morao da prodaš sva tri bela bubrega polako ali sigurno već počinje da uzima danak kroz ove "male nezavis(t)ne" radionice koje iznedre neki poluzavršeni treš samo da bi se pojavili na mapi mediokreteniteta.

    Da ne grešim dušu (koja je i onako iz "rent a soul" agencije) ću prozborim samo da igru nisam igrao ali da me čisto ćivo interesuje koga tačno (a da nije fan "Painkillera" ili "Namrgođenog Štefa") bi onakvi screenshotovi i video mogli da zainteresuju da kupi ovu igru.

    Sad kad malo bolje razmislim počinju da mi padaju razne ideje na temu kako je "indie" uopšte dobio ime... "in" (unutrašnja/e) + "die" (smrt) = "crkotina" :x

    Pardoniram na dužem postu ali očigledno patim od kofeinske insuficijencije...

    OdgovoriIzbriši
  2. Zapravo, početak je jako dobar. Ne znam kako će biti kasnije, imao sam sličan prvi utisak kao ti, ali za sad je igra prvenstveno - logičkog karaktera.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!