17. lis 2010.

Osvoji kačket #2, nagradna igra

Danas je nedelja, a svake nedelje poklanjamo jedan kačket. Sve što je potrebno da uradite da biste učestvovali u izvlačenju je da odgovorite na nagradno pitanje u toku današnjeg dana (17. oktobar) između 11 i 23 časa. Odgovor napišite u komentaru, a obavezno je da se prijavite koristeći neki sistem za identifikaciju (google/blogger nalog, wordpress nalog, aim nalog, open id, itd.) kako bismo mogli da odredimo dobitnika jednoznačno. Pravila možete da pročitate u uvodnom članku koji je objavljen ranije.



Pobednik dobija drugi od 15 kačketa sa imenom Igrorama bloga

Nagradno pitanje za danas:
Navedite imena pet PC igara čija radnja se odvija u svemiru.

Imate 12 časova da odgovorite, posle toga ćemo proglasiti pobednika shodno pravilima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. X-COM: Interceptor
    Star Wars: X-Wing
    Battlestar Galactica
    Eve Online
    Wing Commander

    OdgovoriIzbriši
  2. "Sims serijal"
    "Serrious Sam" a.k.a. "Namrgođeni Štef"
    "Football Manager serijal"
    "Barbie Fashion Show"
    "Haris Potočara i Feniksova narudžbenica"

    [OBRAZLOŽENJE]Tehnički gledano sve na ovom svetu je deo svemira i hteo to neko ili ne nema apsolutno nikakve razlike između onog asteroida koji se upravo približava Zemlji preteći da je zvekne i recimo nas samih koji po njoj hodamo. Zbog čega bi smo samo razne asteroide, komete, nebule i pulsare zvali svemirom ali ne i komšijinog klinca koji upravo pokušava metalnom šipkom da razvali ogradu i kome ću da polomim sve koske čim završim ovaj monolog :D Kako se fantazijska okruženja tipa "Namrgođenog Štefa" i "Harisa Potočare" uklapaju u celu priču? Pa i ta okruženja su deo nečijeg spleta neurona koji realizuju maštu. Cogito ergo boom, kako god da okreneš sve igre pa i najrealnija moguća, život, se odigravaju u svemiru ;)[/OBRAZLOŽENJE]

    A sad odoh da prebijem malca da upamti da su i batine deo svemira :P

    OdgovoriIzbriši
  3. Partibrejker H. :) Pokloniću ti kačket samo da prestaneš da relativizuješ nagradna pitanja. :D Moram da kažem, doduše - "život" je bio i moja prva misao na pitanje o igri u svemiru... A onda se setiš da ta igra ima prefiks "PC", suziš odgovore na svemir unutar (većeg) svemira (PC na zemlji, u ovom svemiru)... pa odustaneš od relativizacije... ;)
    Duhovito, nema šta.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepota kod skraćenica je što su same po sebi proizvod dogovora većine koja forsira manjinu da ih koriste ali tebe ništa ne sprečava da imaš svoju definiciju bilo koje skraćenice :D

    Recimo zašto "PC" ne bi moglo da znači "Poprilično Cepidlačnih" i eto ti odlično uklapanje sa tvojim odgovorom i šansa da osvojiš kičket ;)

    Filosofirao bih ja i dalje ali sam čuo da komšijski klinci obično ne mogu da izdrže duže od deset minuta pod vodom bez vazduha :x

    P.S. Prestaću da revitalizujem nagradna pitanja onog trenutka kad se većinsko mljenje na ovom blogu složi da zadržim svoje holodocizme sa sebe :D Šta da radim kad sam "holodoc" :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Nemoj ništa da zadržavaš za sebe. Konačno malo duha u komentarima....

    Nikada nećeš znati koliko mogu da izdrže, ako ne produžiš vreme trajanja eksperimenta. xD

    OdgovoriIzbriši
  6. Ok, malo kasnim sa ovim komentarom, ali u 23 časa je zatvoren ovaj krug. Dobitnik kačketa je Indoril. Čestitamo pobedniku i molimo da ostavi e-mail kako bismo ga kontaktirali.

    OdgovoriIzbriši
  7. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  8. Adresa zapisana, komentar obrisan da se zaštiti privatnost.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!