17. pro 2010.

Blog Igrorama prilagođen za mobilne uređaje

Poštovani posetioci, od danas sa svojih mobilnih uređaja možete pristupati prilagođenoj verziji bloga Igrorama, optimizovanoj za bolju preglednost na malim ekranima i uštedu protoka podataka. Ova verzija otvoriće vam se automatski umesto uobičajenog web izgleda bloga, kada naše stranice posetite koristeći mobilni telefon ili prenosivu igračku konzolu. Molimo vas da nam sve utiske ostavite u komentarima na ovaj članak.



Korisnici Nokia smart telefona mogu da koriste i našu prilagođenu aplikaciju:

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Testirao sam na Nokia E72. Kao prvo, stranica se prikazuje ispravno, tekst fituje u ekran, slike takođe, samo su klipovi default veličine. Kretanje kroz stranicu tokom učitavanja je pomalo tromo zbog puno slika (u recenzijama recimo), ali kad se učita kompletna stranica, onda nije problem. Jedini veći problem je što se stranica učitava 2x (sadržaj stranice se učitava ponovo ispod već učitane stranice). Dakle, prvo se stranica učitava kompletno do trake IGRORAMA.COM, pa onda kompletna stranica kreće ponovo da se učitava ispod trake (tako da tu imamo dupliran protok). Možete da proverite ako kliknete gore na link. Još jedna stvar - ubacite dodatne dugmiće (ili meni) za Recenzije, Rečnik, O nama i sl (najbitnije je da ima dugme Recenzije, pošto se ne može pristupiti spisku kroz mobilnu stranicu).

    OdgovoriIzbriši
  2. Primetio sam i ja ovo sa duplim učitavanjem, a to za linkove je odličan predlog. Videćemo šta može da se učini.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja nemam tih problema na Nokia 5800XM telefonu. Jedino sto mi se video ne ucitava sa sajta, nego ode na YT i odatle se sasvim normalno ucita. A nemam ni problema sa dupliranjem stranica. Meni sve normalno radi kao i svaki drugi sajt :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Probao sam kod druga koji ima HTC WildFire i izgleda normalno mobilna verzija, ne duplira stranu. Pošto to izgleda najviše zavisi od telefona, nadam se da na većini nema problema.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!