14. pro 2010.

Dead Space Aftermath, animirani film

Electronic Arts Inc. i Anchor Bay Entertainment danas su najavili novi animirani film po igri Dead Space, nazvan Dead Space Aftermath. Ovo ostvarenje pojaviće se 25. januara sledeće godine, paralelno sa dugo najavljivanom igrom Dead Space 2.



Dead Space Aftermath nas vodi u 2509. godinu. Komanda na Zemlji izgubila je kontakt ne samo sa brodovima USG Ishimura i Isaac Clarke, već i sa USG O'Bannon, koji je prvi brod poslat njima u pomoć. Četiri člana posade na O'Bannon su još uvek živi, ali niko ne zna šta se desilo ostatku posade, šta su radili, te kakve tajne krije olupina. Sve to biće otkriveno... u filmu Aftermath!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Ljudi jel igrao neko prvi Dead Space? Vredi li čemu? Vidim da šire franšizu, a mrzi me da skidam silne gigabajte ako je igra plitka i sl.

    OdgovoriIzbriši
  2. Imas da kupis za 800 dindzi, ako te mrzi da skidas. A igra je poprilicno dobra, mada malo pati od konzolitisa..

    OdgovoriIzbriši
  3. Presao sam je 2 put! :) Imam par zamerki ali je generalno OK.

    OdgovoriIzbriši
  4. Otporan sam na konzolitis, tako da će Dead Space biti igra No.1 ovog Vinter Holideja ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Mogao bi da odgledas animirani film 'Dead Space: Downfall', koji je kao nekakav prequel za igru. Meni se mnogo svideo..

    OdgovoriIzbriši
  6. Au, pa dobar je ovaj Resident Evil u svemiru :) Naročito su mi se dopali stripovi, ovaj lik što ih je pisao stvarno zna zanat. Kažu da se priključio timu scenarista igre, još bolje. Downfall nije loš, slična radnja kao i u stripovima ali su mi oni bolje odrađeni.

    OdgovoriIzbriši
  7. Pogledah Aftermath kao pripremu za igranje dvojke - otkriva važan deo priče i stvarno povezuje dve igre. Deluje mi da bi bez njega početak dvojke bio nejasan.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!