16. pro 2010.

Deus Ex: Human Revolution odložen

Iz Square Enix-a stiže vest da je izlazak igre Deus Ex: Human Revolution odložen. Treći deo sage trebao je da se pojavi na policama tokom marta 2011. godine, ali je pomeren za sledeću fiskalnu godinu. Izdavač kao razlog navodi želju da igru "dodatno ispolira". Međutim, sasvim je sigurno da je očajna prodaja igre Final Fantasy XIV (toliko loša da su znatno snizili očekivanu zaradu za ovu fiskalnu godinu) imala udela u donošenju ove odluke.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. 1% nade da bude dobra postaje 0.1%.... xD

    OdgovoriIzbriši
  2. Onaj video na steamu deluje zanimljivo... šta znam, zavisi kako su je uradili, kao da je previše akciona... ali deluje da bi mogla biti ok.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja se ne nadam ničemu, Eidos Montreal je davno prestao da pravi dobre igre (cca pre 5 godina). Naravno, možda procvetaju odjednom. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Strani sajtovi kažu da je odgođena do sledeće fiskalne godine a to počinje u sledećem aprilu, tako da je igra možda odgođena samo par mjeseci a ne do proljeća 2012. godine

    OdgovoriIzbriši
  5. Uh... Da, sad sam ponovo pročitao saopštenje za štampu koje su poslali, u pravu si. Napravio sam lapsus dok sam pisao. :(

    Hvala na ispravci. :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!