9. pro 2010.

Humble Indie Bundle od sada i na Steam-u

Rasprodaja nezavisnih igara koju je Wolfire organizovao u maju ove godine postigla je veliki uspeh. Prodato je oko sto četrdeset hiljada paketića, a prikupljeno je približno milion i trista hiljada dolara. Ako to nije dovoljno, uspeh Humble Indie Bundle rasprodaje naterao je i druge nezavisne umetnike da pođu istim putem, te sada relativno često imamo priliku da kupimo po neki paketić indie igara za male pare. No, po završetku rasprodaje, najčešće pitanje koje je postavljano ljudima iz Wolfire-a je, da li ovi paketići mogu da se vežu za Steam nalog?




Posle pregovora sa zvaničnicima najveće platforme za digitalnu distribuciju, dogovor je postignut. Da biste pridružili skromni indie paketić ostatku svoje kolekcije, sve što treba da uradite je da pratite link koji ste dobili pri kupovini. On će vas odvesti do Steam ključeva za igre iz paketića. Detaljno objašnjenje možete pročitati na Wolfire blogu.

Za kraj, saznali smo da je u planu barem još jedan Humble Indie Bundle, o kojem se još uvek ne zna ništa određeno. Ako želite da dobijate vesti vezane za njega, možete se prijaviti na ovoj adresi.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ja moj paketic bas sad registrovah :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ovi Humble Indie paketici su super, bas me interesuje kakav ce biti taj novi :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Eto, dobih 5 igara na steamu i bez one njihove nagradne igre :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!