14. pro 2010.

Praznična rasprodaja na GOG.com

Početkom meseca, sajt Good Old Games započeo je praznično slavlje, otkrivajući svaki dan po jedno novo iznenađenje. Već na samom početku rekli su da će četrnaestog decembra otkriti najveće iznenađenje koje imaju, te su to i uradili. U pitanju je rasprodaja koja će trajati do trećeg januara, sa sniženjima od trideset do pedeset odsto. Neke igre biće na popustu tokom cele rasprodaje, dok će se druge, pak, smenjivati. Tako ćete narednih šest dana moći da kupite naslove iz Atari kataloga po nižoj ceni, a ako odlučite da se počastite nečime - javite nam putem komentara.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Planescape: Torment, Sanitarium, The Incredible Machine Mega Pack...ima super naslova :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Might and Magic 6-pack je veoma primamljiv u ovom trenutku... :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Kupio sam igru sa najglupljim imenom na svetu, Divine Divinity. Bila je praktično džabe, 3 dolara, a nakanjujem se da je odigram već par godina.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tek sam nedavno počeo kupovati na GOG-u i planiram iskoristiti i ove popuste, imam jedno pitanje: da li njihove igre u sebi sadrže najnoviji patch ili patch moram sam naknadno instalirati za sve igre?

    OdgovoriIzbriši
  5. Uvek su zakrpljene, samo instaliraš i igraš. Poneka ima čak i nezvanične zakrpe i njihove specijalne popravke, samo da bi radila normalno odmah posle instalacije.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!