25. pro 2010.

Vikend popusti, 25-26. decembar 2010.

Praznično ludilo je trenutno u svom vrhuncu. Skoro sve igre koje postoje moguće je kupiti po sniženoj ceni. Steam se drži proverenog sistema - svakog dana su na popustu drugačiji naslovi. Pored toga, nude i pakete sa po pet indie igara za male pare, kao i kompletne kataloge pojedinih izdavača. Good Old Games i dalje drži skoro ceo asortiman na sniženju. Prati ga Impulse sa skoro trista igara na popustu, a pehar odnosti GamersGate koji nudi preko petsto naslova! The Adventure Shop i Direct2Drive spremili su skromne ponude, svaki sa po svega pedesetak igara sniženih cena. Očigledno, nema smisla listati kataloge. Na kraju, veliki broj izdavača i razvojnih timova nudi popuste na matičnim sajtovima. Obavezno nam putem komentara javite šta ste kupili, a sutra u 11h svratite da pogledate novo nagradno pitanje, odgovorite na njega i možda osvojite Igrorama kačket.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Za sada pazaren samo Torchlight, posle vise propusta da ga uzmem na snizenjima, sada, za 4 evra je bilo gre'ota ne kupiti.

    OdgovoriIzbriši
  2. Aaaaa...ne mogu da verujem. Na Steamu sve Flatout igre za 3,6€! Zasto nemam paraaaa?! :(
    TellTale Games imaju 50% na skoro sve igre.
    A one Indie Pack-ove bih sve kupio, pa cak i kids :D
    GOG i dalje drzi Sanitarium na snizenju, a ja i dalje nemam para, a isto tako i Syberiu 1 i 2
    Ali vise nema Planescape: Torment na spisku :(
    Ostalo nisam ni smeo da gledam :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Zavrsio sa kupovinomm igara za ovu godinu sa "The Misadventures of P.B. Winterbottom" i "Monkey Island: Special Edition Bundle".

    OdgovoriIzbriši
  4. Uzeh i ja Mankijeve. Ne verujem da ću mnogo nešto trošiti do kraja, ali zapikirao sam Eversion - samo 2e košta, a izvanredna je igra.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!