8. sij 2011.

Vikend popusti, 8-9. januar 2011.

Novogodišnji praznici su prošli, sulude rasprodaje su gotove, te ove nedelje većina digitalnih distributera odmara. Neki su ipak nastavili uobičajenim tempom, mada sa slabijom ponudom. Mi smo sve pare spiskali tokom prazničnih popusta, te ovaj put samo posmatramo.



Očekivano, na Steam-u nema sniženja. Imajući u vidu da su pola novembra i ceo decembar proveli organizujući kojekakve rasprodaje i nagradne igre, odluka je sasvim razumljiva. Pošteno smo se nakupovali kod njih, dok su se oni pošteno namlatili para. Sada bi bio red da već jednom sednu i porade na infrastrukturi...

Na sajtu Good Old Games situacija je potpuno ista. Posle mesec dana konstantnih sniženja, zaslužili su da preskoče jedan vikend. Novac koji su zaradili tokom decembra mogli bi da iskoriste da unajme nekoga ko se nekad zapravo bavio marketingom. Monasi koji prodaju stare igre, nindže koje kradu poslovne tajne, poklanjanje igara koje su ionako besplatne... sramotno je.

Impulse se polako vraća u kolosek posle praznika. Ako niste potrošili ceo budžet za igre do Nove godine, možete da kupite avanturu Necronomicon - The Dawning of Darkness za pet dolara. Za ljubitelje FPS-a, tu su Blacklight: Tango Down po ceni od sedam i po dolara, kao i Full Spectrum Warrior Complete Pack za deset.


The Adventure Shop drži na sniženju pet Carol Reed igara, od kojih se svaka prodaje za po pet dolara. Na žalost, nije u pitanju poznati engleski režiser, već devojka koja rešava misterije u slobodno vreme. Slobodno ih zaobiđite.

GamersGate će obradovati ljubitelje pucačina - sve ArmA igre su na sniženju. ArmA Gold košta svega pet dolara, dok je osnovna ArmA 2 dostupna za deset. Od naslova vrednih pomena, tu je i Two Worlds po ceni od četiri dolara.


Kao što vidite, ponuda je veoma siromašna. No, sumnjamo da je ikome i ostalo novca posle prazničnog ludila. Ako ste ipak uspeli da ne potrošite sve tokom decembra, savetujemo vam da ne trošite ni sada. Toliko od nas ovaj put. Sutra u 11h postavljamo novo nagradno pitanje, a vi dobijate priliku da osvojite Igrorama kačket.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Pa, ljudi ni nemaju mnogo para posle ovih praznika, nije ni cudo sto je slaba ponuda..

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!