1. velj 2011.

Dragon Age na Facebooku?

Taman kad smo pomislili da ime "Dragon Age" ne može da potone dalje...





Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. "Ne može da potone dalje..."

    "Igrorama na Fesbuku"

    Taman kad sam pomislio da Igrorama ne može da potone dalje...

    :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Ne pričamo o promociji Dragon Age igara na FB (što radi naša stranica, kao i sve druge stranice), već o vezivanju nove EA2D igre za jednu (kakva god da je) društvenu mrežu, što će sigurno dovesti do gadnog pojednostavljivanja sistema (kao da pojednostavljivanje sistema i mehanike iz 3D keca za potrebe dvojke nije dovoljno). Uostalom, imamo na blogu opis "Dragon Age Journeys" iz oktobra 2009. pa ćeš, čak i ako nisi igrao, moći da uporediš sa ovim čudom uskoro...

    OdgovoriIzbriši
  3. Začudilo me je po čemu je franšiza propala, a jedino što se ističe je njeno prisustvo na nekoj drušvenoj mreži. My mistake then.
    Pa dobro, od neke FB igre ionako ne treba očekivati čuda, ali ne mora da znači da će biti gadno pojednostavljena. A i da bude, pa šta? Kao da je DA:O/Journeys bio sinonim za kompleksnu igru.
    Igrao sam Journeys, i čekam da prođe beta faza ovog čuda pa da i njega probam. Sumnjam da će biti pojednostavljeno per se, već će tim verovatno imati različite ciljeve i težnje ovaj put (isti slučaj i sa 3D igrama).
    Šta bude biće, samo nemojte donositi preuranjene zaključke...
    BW fan signing out. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ova igričica nema veze sa BW (a pojednostavljena je, primeti da na screenovima nema šestougaone mreže kao u prethodnoj, kud ćeš dalje?) već je, kao i Journeys, radi EA2D. Još jedan dokaz da su šurovanjem sa EA likovi iz BW dopustili da se njihov IP provlači kroz blato kad god izdavač to poželi...

    OdgovoriIzbriši
  5. Znam da nema (malo sam pomešao lončiće), ali Journeys je bio zanimljiva, dobro urađena 'igrica', iako ju je radio EA2D.
    Cilj ovoga je samo da zagreje potencijalnog kupca za DA2.
    Da li se provlači kroz blato? Možda da izbace neku generičku DA strategiju kako bi izmuzli malo para. To je provlačenje kroz blato.
    Mala besplatna FB igrica ne ubija. A možda i bude dobra. :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Možda bude. Beta je počela danas, videćemo hoće biti nekih ključeva da se to isproba iz prve ruke...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!