24. velj 2011.

The Elder Scrolls V: Skyrim, novi video

Bethesda Softworks je objavio novi video snimak iz igre The Elder Scrolls V: Skyrim. Ovo je prvi video zapis iz pomenutog naslova koji zapravo prikazuje samu igru, uz osvrt na radnju. Koliko god zanimljivo deluje u ovom trenutku, još uvek im nismo oprostili Oblivion, te se nećemo prerano radovati. Izlazak ovog naslova očekuje se jedanaestog novembra.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 28:

  1. Hvala, ali ja cu se radije prerano radovati, a kasnije biti razocaran. No, ja i dalje mislim da ce ovo biti veoma dobra igra, a jos kad se uracunaju modovi...

    OdgovoriIzbriši
  2. Paljevinska muzika - check, dragonborn - check, baja sruši sa neba zmaja - CHECK! xD

    Ima da se prodaje k'o 'alva.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ah, trejleri za Bethesdine igre... Uvek odlično pokazuju kako gotova igra NEĆE izgledati.
    Vi Bethesdi ne možete da oprostite Debilvion a ja ne mogu, niti ću ikada, da im oprostim ono što su uradili sa trećim Fallout-om.

    OdgovoriIzbriši
  4. Kojim trećim Falloutom? Znam samo za dva :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Što kaže Walker, koji treći Fallout? :D "To" (da ne bih koristio grube reči) nisam ni očekivao da bude dobro, posle Obliviona.

    Dok mi je nekako bilo logično da će, posle uspešnog Morrowinda, da unaprede dobar koncept, a ne da ga unište.

    OdgovoriIzbriši
  6. E ovako već može... da piše Official Trailer, a ne oni na IGN-u što su napisali Gameplay Trailer. Kao što rekoh muzika od trenutka kad ovaj lik vikne Dragonborn je blago izmenjena (nešto brži tempo) verzija Oblivion teme sa ubačenim chorusom.

    OdgovoriIzbriši
  7. Likovi sa IGNorance.com misle da je ovo gameplay trejler? Zar oni ne treba da prikažu... gejmplej? Znate, ono čega uopšte nema na ovom trejleru.
    @Ketchua
    Bog zna da sam pokušao da izbrišem tu... stvar iz sećanja ali ne mogu. Jednostavno ne mogu.

    OdgovoriIzbriši
  8. Kako to nema gejmpleja u trejleru? Lepo se na par mesta vidi fajt iz prvog lica i sve bi treblo da je urađeno u endžinu igre. ;) Trejler je inače super. Ja ću dati šansu Skyrimu. Mislim da su se konačno opametili i odlučili da naprave nešto na nivou Morrowinda.

    OdgovoriIzbriši
  9. Dobar trejler,toliko se moze reci.Skeptican sam kao i vecina PC igraca,ipak.Pitam se koliko je sad ovakvih reakcija trejler izazvao:
    http://www.youtube.com/watch?v=c9eGtyqz4gY

    OdgovoriIzbriši
  10. @Decoy: Vise lici na miks Morrowind i Oblivion teme :)

    OdgovoriIzbriši
  11. @Batistuta
    Taj video je prejak. :) Video sam ga jedno sto puta ali svaki opet me je zasmejao. Najgore što je dosta konzolaša sigurno tako reagovalo na teaser a ko zna kako će reagovati na ovaj trejler. :D

    OdgovoriIzbriši
  12. Ovo u traileru je ili prerenderovano ili nešto nabudženo. Naučio je mene Oblivion pameti. Jednom sam se prevario ali nema šanse da ću opet.
    A Skyrim ima da bude dobar. Dajte mu samo barem dvije godine i par GB modova i ima da bude dobar. Isto ko i oblivion. Samo što neće biti dobar zaslugom ovih iz Betha već zbog fanova koji su spremni da ispravljaju njihove gluposti.

    OdgovoriIzbriši
  13. @Mirko: Takodje,samo danas sam gledao taj klip nekoliko puta.

    Glad people got to finally see some Skyrim animation in this trailer. All that dragon stuff actually happens dynamically in-game.

    To answer many questions at once: the Skyrim trailer was captured entirely on Xbox 360. Also, none of the draw-distance was faked.

    Kaze Bethesda Softworks community manager:
    http://twitter.com/nickbreckon

    Pa vi verujte...ili ne.

    OdgovoriIzbriši
  14. Pa naravno da čovjek neće priznati da je ono dobro nabudženo kao i traileri za Oblivion. Moraju oni ipak da prodaju svoje poluproizvode. Vjerujte vi da je ono pravi gameplay iz igre ako hoćete. Vjerovo sam i ja kada su prikazivali trailere za Oblivion i još se svađao sa svakim ko je dovodio u pitanje da će biti TEH BESTEST GAEM EVAAAR. A onda je igra izašla i ja sam naučio svoju lekciju.

    OdgovoriIzbriši
  15. Heh, meni se i Oblivion svideo, iako je imao svoje mane, pogotovu kada se zavrsi igra. Ali, nekako, uspeo je da me zabavi i uvuce u taj svet. Naravno sve sto mu se stavljalo na teret uglavnom stoji, ali ima i pozitivnih stvari. Sada, sto su neki od vas ocekivali ovaplocenje bozanstva u video igri, pa su doziveli ogromno razocarenje, to je mozda do vas. Meni je bila OK, ali ja nikada nisam bio neki preterani fan Morowinda- moj open world RPG favorit uvek je bio Gothic, barem prva dva dela.

    Fallout 3 je unapredjenje u odnosu na Oblivion, ali kao 'nastavak' kultne fransize bio je veoma los. Ipak, i on je iz nekog razloga uspeo da me zabavi: solidno su odradili rusevine DC-a, atmosfera nije bila losa (u nekim trenutcima me je potsetila na prve dve igre)..

    Sve u svemu, obe igre, kada se gledaju izolovano, su dobre (ne i odlicne), ali kao nastavci su zesce fejlovali, otuda toliki hejt. A sto se Skyrima tice, zaista ocekujem dosta, zato sto igra sigurno ne moze biti gora od Obliviona, zato sto volim taj setting (vikinzi, sneg, planine, brvnare..), ko zna mozda po atmosferi potseti na Icewind Dale, i zato sto se nadam da su ovi iz Betha, naucili nesto od PC community-a i modera, pa mozda isprave greske koje su pravili. Videcemo..

    OdgovoriIzbriši
  16. "Igra sigurno ne može biti gora od Obliviona..."

    Eto ti de. Morao si to da kažeš?

    OdgovoriIzbriši
  17. Како то да змај није експлодирао? У Холивуду и бицикл експолдира.

    Само да не буде нешто попут оних рандом капија као у Обливиону. Још сам их ја као лудак позатварао шездесетак. :(

    OdgovoriIzbriši
  18. Inace, ako vam se dete rodi na dan izlaska ove igre, dobice na poklon SVE Bethesdine naslove

    OdgovoriIzbriši
  19. Samo ako ga nazoveš po junaku Skyrima ;)

    OdgovoriIzbriši
  20. Za to smo već zakasnili. Mada bi injekcija oksitocina negde 10.11. predveče mogla da pomogne. Baš me zanima koja će budala ovo da uradi. Baš su se pretrgli sa "poklonom".

    OdgovoriIzbriši
  21. Najjace ce biti kad odloze igru.

    OdgovoriIzbriši
  22. @nameless: Niko nije očekivao mesiju, samo nastavak u rangu prethodne igre. Nije morao čak ni da bude bolji, al baš da bude lošiji... Ali dobro, ti si iz Gotik klana, koliko god se trudili, nikad nećemo razumeti jedni druge. xD

    OdgovoriIzbriši
  23. Kada se smiri hype ovo će se videti realno kakvo je . Bethesda again ...
    Nije loša grafika , ali mnogo smrdi tu za sve ono što tvrde da će da bude . 120 dandžena oće k.... pa toliko nema ni Dungeons & Dragons Online .

    A bili su preterivali i za neki Fallout njihov i za Oblivion . To što im je Gamespot ocenio igru tada sa abnormalnom ocenom ne znači ništa , Gamespot se dokazuje odavno sa svojim ocenjivanjem . Ogromna količina modova govori sve , ko sme da igra bez njih taj je kralj .

    Iskreno ja ne očekujem ništa novo od ovoga , otprilike kao prelazak sa Gears of War 1 na 2 . A i ne vidim zašto bi išta eksplicitno menjali ako su zaradili pare samo na hype prošlih puta . U drugom krugu očekujem već krekovane XboX verzije u koje se toliko kunu .
    Ali tako mi boga ne vidim šta je tu toliko teško , da tim koji je uspeo da napravi tako dobar Morrowind zasere na svemu drugom umesto da se poboljša . Zar je toliko teško napraviti neki sistem abilityja ili priču vezanu za korišćenje magije na takav način ? Kopiraju Bioshock i nikom ništa ? Ima mnogo igara gde je bilo moguće korišćenje magija i kao warrior klasa ali određenih , ovde nema limit , mogu da mu glavu gurnem kroz zid i da ga spržim Gandalfskim Fire Pillarom . Definicija boga prelazi u Gokua .

    OdgovoriIzbriši
  24. http://i255.photobucket.com/albums/hh145/OrdoMallius/skyrim.jpg?t=1294518139

    OdgovoriIzbriši
  25. Zaista ne razumem čemu to preterivanje da Oblivion ništa ne valja? Imao je i i dalje ima po meni neki šmek koji te jednostavno uvuče u igru... Igrao sam i Morrowind i Oblivion i ko god kaže da je Oblivion loše odradjena, bleda kopija dobre igre se žestoko vara. Može ponešto da mu se zameri, svakako, ali niko ne može da porekne da je igrao barem 150 sati Oblivion, jel da? Ja sam prvi imao preko 250 sati... Trebalo bi Skyrim da bude dobar, barem prema trailerima, ali nikad se ne zna... U svakom slučaju, možemo da se nadamo.

    OdgovoriIzbriši
  26. ^^Ili je razlika u generacijama ili ovde ima dosta fanova prethodnih igara Elder Scrollsa (čim se masovno pljuje Oblivion :)). I meni se Oblivion dopao, nisam igrao prethodne delove tako da mi je ta igra skroz ok. Možda bih isto rekao i za Fallout 3 kad bih ga probao, pošto nisam igrao prethodna dva pa ne znam šta da očekujem. Svako vreme nosi svoje. Poređenja radi, novi klinci se raduju Max Payne-u 3... ja i dalje tvrdim da je taj deo skroz nepotreban i da se upropašćava serijal ali jednostavno tako je...

    OdgovoriIzbriši
  27. Ništa ti ne bi falilo da odigraš Morrowind... uz fin izbor modova, izgleda i lepše od Smoriviona; a bolji je sistem, jača priča, lepši svet sa vidljivim razlikama između predela i kultura...

    OdgovoriIzbriši
  28. @Anon: Niko ne može da porekne da je igrao Oblivion barem 150 sati? Meni je bio toliko odvratan da ga nisam ni završio... Apsolutno nikakvu motivaciju nisam imao da ga dovršim, toliko o uvlačenju. :) A u Morrowindu sam proveo preko 500 sati sigurno (u četiri navrata). Ne mislim da je Oblivion loša kopija Morrowinda, doduše, jer se previše razlikuju, ali mislim da je đubre.

    @Ogisha: Za moj groš, i drugi Max Payne je bio suvišan. :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!