23. velj 2011.

Stardock spreman za sledeću rundu

Stardock Entertainment otkrio je svoje planove za 2011. godinu. Posle neuspeha koji je Elemental: War of Magic doživeo, rešili su da okrenu novi list. Tako su počeli razvojni proces samostalnog proširenja za pomenutu igru, po imenu Elemental: Fallen Enchantress. Obećavaju potpuni redizajn mehanike, te tvrde da će sa prethodnikom deliti samo okruženje u kome se odvija.


Ono što nas je posebno obradovalo su uslovi pod kojima će se igra prodavati. Iako se još uvek ne zna kada će rad na novom naslovu biti završen, autori obećavaju da će svi koji su kupili Elemental: War of Magic tokom 2010. proširenje dobiti potpuno besplatno! Oni koji su ga kupili kasnije (ili će ga tek kupiti), imaće pravo na pozamašan popust. Izuzetno nam je drago što zbog veoma loše poslovne godine nisu zaboravili kako da se ophode prema mušterijama.

Usputno je spomenut i Sins of a Solar Empire, u zanimljivom kontekstu. Doduše, otkrili su samo da nas kasnije tokom godine očekuju "važne novosti". Do sada je SoaSE uspevao da nas iznenadi samo prijatno, te se radujemo najavljenim novostima.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Mene više zanima šta će najaviti za SoaSE. O Elementalu sam malo šta dobro čuo pa ga nisam ni pokušavao igrati ali SoaSE je jedna od boljih strategija koje sam igrao. Nadam se da će najaviti ili novu ekspanziju ili nastavak.

    OdgovoriIzbriši
  2. Po poletaračkom tonu bih rekao da je nastavak u pitanju. :) A i već su napravili dosta ekspanzija, pa mi i zato nastavak deluje kao uverljivija opcija.

    Videćemo... :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!