24. ožu 2011.

Black Prophecy, nove slike

Black Prophecy je besplatna MMO igra čija radnja se odvija u svemiru. Karakterišu je odlična grafika, otvoren svet, borba u stvarnom vremenu, zanimljiva priča, mogućnost unapređivanja likova i nadogradnje brodova, te mnogo toga drugog. Na žalost još uvek nismo uspeli da je testiramo, ali naš čitalac Holodoc javlja da je isprobao, te da je za sada zadovoljan.







Igra je u Evropi startovala 21. marta, a klijent je težak samo 5.45GB i može se preuzeti sa zvanične strane, gde se može i besplatno registrovati korisničko ime. Ukoliko počnete da igrate Black Prophecy, molimo vas da javite komentare kako bi ostali čitaoci imali više informacija.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Uf ovo je mnogo više od obične MMO igre :D

    U pitanju je kombinacija simulacije u svemiru i MMO igre a verovatno je najlakše opisati je kao mešavina Eve Online (od koje pozajmljuje MMO elemente) i Freelancera (od kojeg pozajmljuje dogfight sistem).

    Znači za razliku od Eve online gde se kompletna borba svodi na kliktanje ovde postoji pravi dogfight na koji je nakalemljen skill sistem :D Zvuči interesantno? Pa i jeste.

    Za kontrolu se može koristiti miš + tastatura, džojstik (maj vepon of čojs) ili gamepad.

    Igra je besplatna mada postoji sistem mikrotransakcija koji ni najmanje ne utiče na balans u borbi (bar za sada).

    Lightfighter dogfight
    http://youtu.be/HC8XT-CfK8M

    Trenutno jedina stvar koja splašnjava moje oduševljenje je lag na serverim akoji je i potpuno normalan s obzirom da je igra tek skoro puštena u divljinu.

    OdgovoriIzbriši
  2. I samo jos nesto da dodam, takodje kao CBT za Evropu, ne ocekujte dogfajtove + kapitalne letilice, jer toga nema. Znaci igra je suvi dogfajt, i to samo dva razlicita tipa fajtera (za dve strane). I to sto moze da se modifikuje i kupuje micro-transakcijama, ne utice previse na izgled istih. Sve u svemu, bice to Air Rivals u svemiru.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!