9. ožu 2011.

Deus Ex: Human Revolution stiže tokom leta

Eidos Montréal objavio je konačan datum izlaska igre Deus Ex: Human Revolution. Radnja treće po redu igra u serijalu odvijaće se mnogo godina pre prvog dela, kada su mehaničke modifikacije bile poslednji krik mode.




Na zvaničnom Twitter kanalu, ljudi iz Eidos-a otkrili su da će se ovaj naslov pojaviti u prodaji krajem avgusta, tačnije - dvadeset trećeg u Severnoj Americi, a dvadeset šestog u Velikoj Britaniji. Ostatak Evrope se ne spominje, ali nema sumnje da će se i kod nas pojaviti u tom periodu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Mislim da će ovo biti pristojan nastavak. Jednako dobar kao prvi dio ne može biti (to je nemoguće ma ko radio na njemu i koliko se trudio) ali barem će zaslužiti da nosi Deus Ex u naslovu za razliku od one igre koja za mene ne postoji i čije pominjanje mi podiže šećer u krvi. To ja mislim tj. barem se nadam da će tako biti. Imam preorderovan Augmented edition i bolje im je da ne ispadne da sam bacio te pare. Bolje im je.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bar izlazi ove godine. Kružile su glasine da je odložen za 2012-tu.
    Ja sam odavno prestao da očekujem dobre nastavke od svih serijala koje sam nekada voleo. Ni od ovoga ne očekujem ama baš ništa.:)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bice ovo jedan od najboljih naslova poslednjih godina! To je moja prognoza, posto pratim razvoj igre od pocetka (original mi je omiljena igra). Istina, ubacili su par stvari koje mi se ne svidjaju, izbacili par koje mi se se svidjaju, ali duh i filozofija Deus Ex-a ce biti tu, sto je najvaznije. Sad treba sacekati avgust da mi stigne augmented izdanje! Witcher 2 ce me zabavljati do tada.:D

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo ovo čekam i Witchera 2... dočekaću izgleda.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!