24. ožu 2011.

Duke Nukem Forever odložen

Priznajte, ovo niste očekivali. Datum izlaska igre Duke Nukem Forever pomeren je po sto pedeset sedmi put. Ruku na srce, ovo je prvo pomeranje otkad je pao u šake Gearbox Software-a, što bi trebalo da nas donekle uteši, ali ne uspeva. Izlazak je prvobitno planiran za šesti maj, a novi datum puštanja u prodaju je deseti jun. U nastavku teksta možete pogledati "šaljivi" snimak putem kojeg su nam saopštili vest.


Ako bih hteo da budem ciničan (a neću), rekao bih da nigde nisu spomenuli o kojoj godini je reč, tako da se lako može desiti da su mislili na deseti jun 2012. godine. Razlika od mesec dana bi mogla mnogo da znači razvojnom timu, a ipak nije dovoljno veliko odlaganje da bismo se potresali. Lično, prestao sam da se oduševljavam idejom Duke Nukem Forever-a pre pet-šest godina. Zainteresovan sam, ali ne oduševljen.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. "tako da se lako može desiti da su mislili na deseti jun 2012"
    Ne baksuziraj! Već desetak dana nisam čuo neku lijepu vijest vezanu za gaming, samo se neki baksuzi ređaju posebno vezano za novi Deus Ex. Samo fali da još odgode Đuku za još godinu dana pa da mi šećer odleti nebu pod oblake.

    OdgovoriIzbriši
  2. MA NIJE MOGUCE.... Pre ce biti da se Ketchua sali nego da je odlozen.... :D :D :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Verovatno ne postoji nikakav razlog za ovo odgađanje. Ovo su uradili samo da bi se malo našalili sa igračima a i red je da ispoštuju trediciju i bar jednom pomere datum izlaska. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Shumsko drvece24. 03. 2011. 18:45

    A mi ćemo da se povinujemo hajpu, grickamo nokte i čupamo kosu jer je to naj-mega-kul-giga igra svih vremena? MoLiM? Boli me d*** za Djuka Njukema. 50 posto se slažem sa Ketchuom, jer niti sam oduševljen, niti zainteresovan.

    OdgovoriIzbriši
  5. У задње време и немам нешто времена за игре, али сам заинтересован.

    OdgovoriIzbriši
  6. Ni ja nisam bio zainteresovan u vreme kada su ga najavili, još uvek sam bio u "mrzim Brusara i 3DRealms" režimu. Plus, Gearbox-u ne verujem ništa. Al kad su pokazali malo igru, zainteresovao sam se.

    Fali nam tih bezumnih pucačina, u moru MoH/CoD/BF super-ozbiljnih super-odraslih igara. A ovo je, čini se, njihova godina. Samo se nadam da će, kad je već Bulletstorm omanuo, ovi ostali da budu na nivou zadatka. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Булетсторм омануо? Неко је негде имао пуна уста хвале. ;)

    OdgovoriIzbriši
  8. Neko negde ima niske standarde. ;) Jesi li ga igrao? Što se mene tiče, toliko je omanuo da, iako sam ga odigrao, nisam hteo da gubim vreme na pisanje o njemu.

    OdgovoriIzbriši
  9. [OFFTOPIC]Bulletstorm je otprilike kao nokturna emisija (nek dečica guglaju da ne ispadne da Igrorama objavljuje komentare sa 10+ sadržajem :D) Kad se dogodi (i ako se dogodi) najlepši deo prespavaš / propustiš ali zato ujutru imaš to zadovoljstvo da čistiš za njom :D[/OFFTOPIC]

    OdgovoriIzbriši
  10. Нисам играо, као што сам ти и рекао. Радило се... :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!