24. ožu 2011.

Hunted: The Demon's Forge, novi video

Bethesda i inXile objavili su novi video snimak iz igre Hunted: The Demon's Forge. Radi se o kooperativnom "RPG-u", koji priča priču o dvoje plaćenika koji se bore protiv ostatka sveta. Izlazak ovog naslova očekuje se trećeg juna.



Oduvek sam ovako zamišljao RPG. Ili beše TPS? Nevažno. U svakom slučaju, sudeći po snimku, jedino što bi moglo da spasi ovu igru je dobra mehanika, jer radnja, "duhoviti" dijalozi i izgled uopšte ne ulivaju poverenje.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Meeh! I'm too old for this shit!!

    OdgovoriIzbriši
  2. "jedino što bi moglo da spasi ovu igru je dobra mehanika"
    E moj Brajane, na šta si spao...

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja još uvek čekam da Fargo i inXile najave novi Wasteland. Ali ne, on bi radije da gubi vreme na fantasy verziju Gearsa...

    OdgovoriIzbriši
  4. Jason Anderson je proveo skoro dve godine u inXile-u, a tada sam se i ja ponadao da će njih dvojica napraviti nešto vredno. A onda su najavili Hunted. :D

    OdgovoriIzbriši
  5. @nameless1
    Imao sam identičnu reakciju na ovaj trejler. I na sav materijal vezan za ovu igru. :(
    Ja nisam ništa normalno očekivao od Brajana i njegovog tima. Njihov Bard's Tale je pokazao kakve igre žele da prave i za koga. Ako neko očekuje da će taj njihov Wasteland reboot (koji verovatno uopšte i ne postoji niti će ikada postojati) biti pravi naslednik Fallout-a... dođavola, taj bolje da se pripremi za veliko razočaranje.

    OdgovoriIzbriši
  6. Možda inXile do sada nije napravio ništa što je vredno pažnje ali treba imati malo poverenja u njih zbog onoga što su ljudi koji rade za inXile napravili pre njega. Ne kažem da treba očekivati nešto od ove igre. Hunted će biti kršina. :D Ali želim da verujem da će posle njega ipak napraviti novi Wasteland i da će biti fantastičan. I want to belive!

    OdgovoriIzbriši
  7. Jadno. Prije sam se svađao kada bi neko za neku igru rekao da je RPG a da ona ne zadovoljava ni najosnovnije standarde. Ali više nema smisla. Kako je za njih ovo RPG? "Pa... imate ovu elf žensku. Skoro svaki RPG ima elfove. I... um... imate ovog tipa sa mačem koji ubija stvari. Skoro svaki RPG ima tipa sa mačem koji... er... ubija stvari."

    OdgovoriIzbriši
  8. @Mirko: Tako sam i ja verovao u Avellone-a zbog Torment-a. A pogledaj šta je napisao od tada. :( Ali činjenica je da na tržištu ima mesta za novi Wasteland, samo ne treba očekivati da iko to uvidi.

    @Gunther: Pa da, vilenjaci=RPG, to je osnova. Gde si ti još video vilenjake? :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Ja sam video luk i strelu, meni je to dovoljno :D
    Jos uvek sam sucker za te stvari :P

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!