1. ožu 2011.

Igrorama nagrađuje verne čitaoce...

Iza nas ostaje najkraći mesec u godini, a "baba Marta" obećava da će i dalje biti zime, mraza i potrebe da se igra za kompjuterom umesto na terenu za košarku ili fudbal. Naravno, mi ne želimo da naši verni čitaoci po stoti put prelaze već odigrane naslove, pa smo odlučili da jednog ili jednu od vas nagradimo igrom The Misadventures of P.B. Winterbottom. Jeste li je dobili baš vi?

Nismo bili leni pa smo prebrojali sve komentare napisane u februaru. Kao i uvek, gledali smo samo korisnike koji su se prijavili koristeći neki nalog, jer za anonimne i druge neprijavljene ne možemo znati da li su to zaista oni, njihova tetka, ili smrtni neprijatelj. Takođe, ovog puta smo odlučili da malo promenimo način biranja dobitnika. Naime, nagradu nismo dodelili osobi sa najvećim brojem komentara, već smo pronašli sve čitaoce sa deset ili više napisanih komentara i onda prepustili sreći da jednom od njih "dosudi" ovu logičku igru.

Deset ili više komentara u toku februara napisali su Dekip, Chat, Ogisha, Batistuta, Vule i Miloš. Samo jedan od njih dobio je nagradu, a taj jedan je...


Miloše, ostavi e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, obrisaćemo komentar koji je sadrži čim je zapišemo, kako spameri ne bi počeli da te smaraju više nego inače. Nadamo se da već nemaš ovu igru na mreži Steam, a ako je imaš, verujemo da imaš i kome da je preneseš.

Svima ostalima zahvaljujemo se na vernosti i druženju. Pozivamo vas da i dalje posećujete blog igrorama i pišete komentare, a do sad ste sigurno to shvatili, nagrada će biti još...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. So close, yet so far... :D
    Da ne bude spam, čestitam Milošu na dobijenoj nagradi. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Adresa zapisana, komentar obrisan zarad zaštite privatnosti. :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nagrada poslata pre tačno jedan minut. Uživaj :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!