30. ožu 2011.

Max Payne 3 ipak stiže... možda

Neko se izgleda (konačno) setio da je nekada radio na trećem delu neke igre. Rockstar Games je na svom twitter nalogu objavio dve male i mračne slike iz igre Max Payne 3. Iako se na slikama ništa ne vidi, pretpostavljam da im je cilj da nas uzbude i vrate nam veru u novog, debelog Maksa.



Imajući u vidu Rockstar-ovu (relativno) novu anti-PC politiku, šanse da će se Max Payne 3 pojaviti na PC-u su male, uprkos činjenici da je prvobitno najavljen za sve tri velike platforme. Što se mene tiče - daleko im lepa kuća. GTA IV me toliko razočarao da mi uopšte nije žao što nikada neću zaigrati Red Dead Redemption i L.A. Noire. Kao da to nije dovoljno, ni druga igra o Maksu Pejnu me nije oduševila. No, za sada se vodimo zvaničnim informacijama, iako su stare dve godine. Po njima, jednog dana, kada bude gotov, Max Payne 3 će stići i na PC. Jej...
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

21 komentar:

  1. Bilo bi sramota da ne izbace treći deo za PC, ma kakav da bude. Ceo serijal je počeo na PC-ju, oba dela su bila razvijana prvenstveno za PC pa su tek posle portovani na đavolju mašineriju. Ali, od Rockstar-a me ništa ne bi iznenadilo. Ili potpuno ignorišu PC ili nam daju katastofalno loše portove sa preko pola godine zakašnjenja.:(

    OdgovoriIzbriši
  2. Prvi i drugi deo čine jednu celinu i tu nema dalje. Mogu da uništavaju Maksov lik/karakter koliko hoće, ništa ne priznajem :) + na trećem delu ne radi originalni tvorac igre/priče... dovoljno razloga da ga zaobiđem.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uf, meni je mnogo krivo sto nema Red Dead-a za PC! Ostalo me ne interesuje od njih..

    OdgovoriIzbriši
  4. Кечуа, не слажем се са тобом око ГТА, али се слажем да Рокстар не може да направи игру ни близу оригиналном Макс Пејну.

    OdgovoriIzbriši
  5. Ја сам изгубио сав интерес за трећи део када сам видео оне прве слике пре пар година. Било је гласина да је игра од тада потпуно измењена због лоше реакције фанова. По овим новим сликама бих рекао да од тога нема ништа.:( Биће ово још једна на листи игара за које се претварам да не постоје.

    OdgovoriIzbriši
  6. Šta je bre ovo, SC: Conviction?
    Čemu ta fiksacija na dodavanje brade (u ovom slučaju i ćele) savršeno dobrim likovima?
    Znao sam da će igra biti očaj čim sam video da Max više nema svoj kožni mantil. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Vulee, brada je symbol of manhood! Polako, nemoj da se sekiras, israsce i tebi uskoro. :p

    OdgovoriIzbriši
  8. ^Zaebi to, nedostaje 'kul faktor' koji je imao u prošla dva dela. Ovde izgleda kao neki matori bradonja...
    Pa zamisli da je Neo pustio bradu u "onom" filmu. :P

    OdgovoriIzbriši
  9. Ni mene nije nesto preterano odusevio drugi deo, tako da nisam ni bio nesto preterano na iglama zbog ovoga

    OdgovoriIzbriši
  10. Pa... ima kosu na drugoj slici. To je neki napredak u odnosu na ovo http://media.rockstarwatch.net/news/3170286945.jpg
    Valjda.
    Na drugoj slici je opet utovljena, lejm i gej verzija Brusa Vilisa. Sada sa gej havajskom majicom.
    Ovo nema smisla. Puste prve informacije o novom nastavku u javnost, svako normalan ih napljuje jer njihova vizija trećeg dela izgleda kao najobičnija generička pucačina, njihov Max izgleda kao matori gubitnik, zatim skoro dve godine nema nikakvih informacija o igri... I onda odjednom izbace dve sličice na kojima se vidi... upravo ono zbog čega su ih prvi puta popljuvali?

    OdgovoriIzbriši
  11. GTA4,a samim tim i bilo koji drugi deo,je bolji od Red Dead Redemption-a.Tako da tu nisi nesto propustio.LA Noire sam prisiljen da propustim,jer mi je konzola uginula,a nesto mi se ne placa popravka.Od MP3 ocekujem nista nalik na prosle(u bilo kom smislu).

    OdgovoriIzbriši
  12. RDR je prilično precenjena igra. Malo kao AC, vau efekat na početku a kasnije postaje dosadno, repetitivno, smorno, repetitivno. U slučaju RDR postaje i dosta ružno. Onaj prokleti Rage endžin treba zakonom zabraniti. RS ne bi znao da napravi normalan endžin ni da im život zavisi od toga. Frejmrejt mi je bio katastrofa pola igre, na dosta mesta je bilo skoro neigrivo. Prokletinja može da se takmiči sa trećim Gothic-om po bagovitosti. I kada nekako prođete kroz sve to dobijete... prokleto najgori kraj u istoriji. Najgori. U. Istoriji.

    OdgovoriIzbriši
  13. Heh, ako u faci ne izgleda kao da pola sata sedi na wc šolji, to nije Maksimalni Bol. Mada opet, mračna je slika... deluje nešto namučeno.

    OdgovoriIzbriši
  14. Већ сам чуо од људи који су играли RDR на конзолама да игра има неких озбиљних техничких проблема. То је најлакше исправити ако је некада буду портовали на РС. Већина људи хвали причу и дизајн света, заправо скоро сви су одушевљени тиме а то је ваљда оно што је битно. Нећете ваљда рећи да је игра лоша због ниског фрејмрејта...

    OdgovoriIzbriši
  15. Ah,izbrisan mi je poduzi post.Nema sanse da to kucam opet.
    Long story short-nije losa(losija nego sto je drugi cene) samo zbog frejmrejta,vec zbog repetitivnosti i plitkosti na svim poljima.
    Mada ponovljeni tehnicki problemi kao u prethodnim igrama nisu ni malo ok.

    OdgovoriIzbriši
  16. @Batistuta: Blogger greška, pretpostavljam? Savet tebi, a i svima ostalima - pre nego što udariš "pošalji komentar", kopiraj tekst (ne moraš čak ni da ga pejstuješ nigde, biće sačuvan u klipbordu). Ja tako radim čak i kad su kratki komentari, jer sam generalno lenj. :D

    Štaviše, ja to radim svuda. Sistemi kao Blogger i WP imaju svoje bagove (ni sajtovi pisani od nule često nisu bolji), loša internet konekcija, problemi sa brauzerom... Lako se desi da samo pukne i izgubiš komentar koji je, kao što si i sam rekao, poduži.

    OdgovoriIzbriši
  17. Ovi iz Rockstara opet troluju fanove sa ćelavim Maxom. Razumijem ja da je nekima kvalitetno napucavanje i bullet time ono glavno u Max Payne igrama pa da im ne smeta ako sve drugo ode u pm dok god je igra dobar šuter. Meni su mračna priča, atmosfera i cijela prezentacija prva dva dijela ono zbog čega ih volim. J***š treći dio ako će se ćelavi Max napucavati sa nekim idiotima po sunčanoj južnoj Americi i usput ganjati neke latino ribe.

    OdgovoriIzbriši
  18. Nadam se da prva slika predstavlja onu prvu verziju Maksa za treći deo a ova druga novu i da će tako Maks izgledati u igri. I dalje to nije on ali sada bar liči na njega.

    OdgovoriIzbriši
  19. @Вокер
    Pain није исто што и Payne, осим ако то можда није било намерно.

    @Гунтер
    Слажем се са тобом. Та noir атмосфера и осећај безнађа је оно што Maxa чини оним што јесте. Никако напуцавање, ма како квалитетно било.

    OdgovoriIzbriši
  20. Igra rečima Deki, zato što se izgovara slično.

    OdgovoriIzbriši
  21. Max Payne 3 ce izaci kad i Duke Nukem For(n)ever!
    Mada cak i da izadje, verujem da ce biti veliki promasaj.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!