11. ožu 2011.

Najavljen Rage strip

Bethesda je danas najavila da će u saradnji sa Dark Horse Comics-om na leto izdati Rage strip u tri toma. Izlazak prvog toma očekuje se dvadeset drugog juna, te pretpostavljamo da će ostala dva izaći u razmacima od po mesec dana, ostavivši jedan mesec čežnje do izlaska igre.



Za priču je zadužen Arvid Nelson, a za crtež Andrea Mutti. Radnja stripa će se koncentrisati na posledice sudara asteroida sa Zemljom, a odvijaće se pre radnje igre.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Ja tek sad vidjeh da nije sam id nego i Bethesda uključena u razvoj Rage-a...!? o.O

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisi tek sad video, nego si zaboravan. ;) Izdaju je, tako da sigurno imaju nekog udela u razvoju (ne znam pouzdano koliko id slobode tu ima). Očigledno se ne sećaš da ih je Bethesda ih kupila pre nekog vremena...

    OdgovoriIzbriši
  3. Zapravo, nije Bethesda kupila Id, vec Zenimax Media, koja poseduje Bethedu. Ne verujem da se Beth uplice u development Rage-a, vec ga samo izdaje posto se oni bave i publishing-om..

    OdgovoriIzbriši
  4. fak det šit... betezda nije izdala poštenu stvar skoro des' godina...sad su mi pomračili nade u Bjes....

    OdgovoriIzbriši
  5. @nameless: Pravo zboriš, ja poistovećujem Bethesdu i Zenimax jer ih znam iz vremena pre kupovine id-a i Arkane-a, kada su Bethesda i Vir2AL bile jedine firme u sklopu Zenimaxa. :) Opet, ne znam koliko slobode id tu ima - s jedne strane, Carmack sigurno nije prodao firmu bez razmišljanja, i vrlo je verovatno da je imao zahteve koji se tiču kreativne slobode. S druge, što kaže Error, ništa ne verujem Bethesdi.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!