3. ožu 2011.

Najavljen Saints Row: The Third

Volition Inc. me je kupio 2008. godine, napravivši odličan poslovni potez. Kada je Rockstar naprasno odlučio da serijal GTA ne treba da bude zabavan, šarolik i eksplozivan, već dosadan, siv i mučan, Volition se potrudio da pokaže da nisu u pravu. Napravili su Saints Row 2, koji je imao sve što je GTA IV odbacio - zanimljive likove, duhovite dijaloge i interesantne misije. Jedino što je povezivalo ovde dve igre bila je neopisivo užasna vožnja.




THQ je danas najavio nastavak sage - Saints Row: The Third. Radnja se ponovo odvija u Stillwater-u, s tim što je grad sada pod kontrolom igračeve bande. No, pojavljuju se neki novi klinci, koji sebe zovu The Syndicate, te odlučuju da grad zapravo pripada njima. Priliku da ponovo odbranimo čast Saints-a dobićemo krajem godine.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 8:

  1. Saints Row 2 je imao i katastrofalno lošu optimizaciju u PC verziji. :) Nadam se da će se Volition ovaj puta malo potruditi i napraviti port koji može normalno da igra više od 2% PC gejmera.:) Ipak su njihovi koreni na PC-ju i njihova što se mene tiče najbolja igra je izašla upravo za PC (samo što se oni te igre izgleda više ne sećaju). Ne bi škodilo da pokažu malo poštovanja za PC kao igračku platformu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Saints lol. :)

    Ја сам стварно упоран што се тиче игара, али другом делу нисам дорастао. Ваљда ће бити бар упола мање мучан од претходника.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Danilo S.: Pravo da ti kažem, ne sećam se performansi. Tada još nisam bio siguran da moja konfa pere patos aktuelnim konzolama, pa sam sve detalje smanjivao. Sećam se samo da nije bio očaj kao GTA IV, radilo je super, ali verovatno sa smanjenim... svime. :)

    @Dekip: Ja sam batalio igru kad sam došao u situaciju da sve misije koje imam na raspolaganju zahtevaju vožnju, i imaju tajmer. Vožnja je stvarno bila ogavna, posebno na motorima.

    OdgovoriIzbriši
  4. Очај као GTA4? Хајде брзо пет пута главом о зид да нико не види. Ијаој...:D

    Ти си стигао и до мотора у Свецима? Ја знам само да сам побегао из затвора и можда још пар мисија. Не може да присмрди Нику Белићу.

    OdgovoriIzbriši
  5. Mislio sam očaj po pitanju performansi, ne kvaliteta. Ali izjava stoji i ako umesto performansi misliš na kvalitet igre. :P

    OdgovoriIzbriši
  6. Ух како бих те закључао у собу, у једном углу GTA по избору а у другом углу ти сам. :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Nemam ja ništa protiv serijala, samo ponešto protiv trojke (iz emotivnih razloga) i podosta protiv četvorke (užasna igra). Verovatno sam više vremena proveo uz keca i dvojku nego ti uz ove ostale (hint: godine i godine). :) Dvojka mi je bila k'o majčino mleko.

    Tako da mi ne bi bio problem da budem sam u sobi sa pravom GTA igrom. :P

    OdgovoriIzbriši
  8. Можда би те мој стаж на GTA 2 на сонију изненадио.;)

    Мослим да су први и други део сада free игре.

    Anyway, тврдим да "ово" не може да присмрди ниједном GTA наслову. И даље!

    :)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!