24. ožu 2011.

Objavljena igra Combat Command: The Matrix Edition

Matrix Games i Boku Strategy Games danas javljaju da su objavili stratešku igru Combat Command: The Matrix Edition. Autori pozivaju zaljubljenike u žanr poteznih strategija da iskuse uzbudljiv sistem Combat Command igara sa više jedinica, scenarija, novom grafikom i još dosta toga. Combat Command: The Matrix Edition predstavlja osveženu kompilaciju prethodnih igara iz serijala Combat Command, što znači da sadrži sve misije iz Desert Rats i Danger Forward u jednoj igri.




U ovom osveženom izdanju nalaze se i dva nova scenarija, Moscow i Stalingrad. Ovo specijalno izdanje takođe ima podršku za 8 novih armija, što ukupan broj nacionalnih armija podiže na 15. Sve stare trupe osvežene su novom grafikom, dodate su nove pozadinske lokacije, a sređen je i interfejs. U cilju promocije igre, autori su objavili i jedan zanimljiv AAR koji će na lak način da prenese delić atmosfere iz ovog ostvarenja. Više informacija možete pronaći na zvaničnoj stranici.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

1 komentar:

  1. Matrix Games nastavlja prodavanje m*da pod bubrege. Uzmu igru staru deset godina dodaju 2 (cak dva!) nova scenarija, slazu da su poboljsali grafiku (ko nadje razliku nek se javi) i prodaju tu praistorijsku igru po 35$ (uporedbe radi, najnoviji Shogun 2 koji je svjetlosnim godinama ispred kosta 49$). WTF?

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!