10. ožu 2011.

Shift 2: Unleashed, nove slike

EA je objavio nove slike iz igre Shift 2: Unleashed, prikazujući razne automobile koji će biti dostupni igračima. Novi NFS će se pojaviti na policama krajem meseca.






























Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. (sarkazam)
    Imali na ovoj planeti i jedan drugi auto sem Audia i Lexsusa? Oh pa da, to je zato sto su licence za bolja auta daleko skuplje. Pa toj znaci da je to jeftina zabava upakovana u sljastavu reklamu koja se prezvakava vec po ko zna koji put, a zna ce tacno po koji put. Cudi me da me nije mrzelo prokomentarisati. U svakom slucaju, NFS je oduvek bio pogodna platforma za generisanje mladjanih (mnogoispranih mozgova) driftera po ulicama BG-a, gde se sve to zavrsavalo uglavnom stradanjem i udesima.
    Iskreno, nijednom nisam odigrao NFS:Shift jer nemam bogatog tatu da mi kupuje azdaju od kompujtera na svakih mesec dana. Znate, moraju se pratiti trendovi i vestacke potrebe.

    OdgovoriIzbriši
  2. У ствари, обнављаш конфигурацију на неколико година и у муђувремену по неки апгрејд. Нисам приметио да ми неке игре не раде иако ми је машина помало времешна. Радиће и ова к'о бела лала.

    Слике су стварно добре, као да су фотографије.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!