20. ožu 2011.

Šta Microsoft planira za vas?

Na internetu se pojavio video za koji se tvrdi da predstavlja Microsoft-ovu viziju budućnosti igranja na računarima. Grafički izgled zaista podseća na Windows Marketplace / XBOX Live, a posvećenost povremenim igračima i neobaveznom tržištu zvuči kao nešto što bi glavešinama u Microsoftu palo na pamet.



Opšta ocena svih koji su snimak videli je da se radi o sasvim mogućim planovima, koji doduše nikad neće proći kod ozbiljnih igrača. Ukoliko video nije podmetnut, onda se pridružujemo tom stavu jer, kako izgleda, Microsoft smatra da smo dovoljno glupi da kupujemo novu odeću za avatare na G4WL sajtu (izgleda žele deo kolača od TF2 šešira), oglašavamo takvo trošenje novca na društvenim mrežama, te ne možemo dobro da igramo igru bez dokupljivanja dodataka u vidu jačeg oružja (uz nepravilno pisanje izjave "pwned" prilikom pobede). Sasvim očigledno je da će u budućnosti G4WL još više da se okrene kategorijama igrača poznatim kao "n00bs" i "soccer moms". Svaki put kad vidim nešto ovakvo, sve više cenim Steam i slične mreže. Koji je vaš komentar?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 7:

  1. Malo mi je falilo da bacim peglu...

    OdgovoriIzbriši
  2. http://www.yeahthatsfunny.com/wp-content/uploads/2010/06/50-cent-and-earnie.gif

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni se ne sviđa izbor boje haljine na 1:09. Mislim kombinacija drečavo roze i neutralno obojenih cipelica je "so yesterday"...

    OdgovoriIzbriši
  4. Ustao u 5h AM... 10min kasnije odgledao ovaj snimak... 8O OMG!!! Sta ovo bi!? ... posto mi je dan zvanicno uje**n, vratio bi se u krevet al' posle neceg ovakog imacu nocne more :) ... ili dnevne posto je vec dan :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Joj... ovo je bolno gledati. KILL IT WITH FIRE!!!

    OdgovoriIzbriši
  6. Dobro je sto se postavili ovu vest jer inace ne bih saznao za istu, i na vreme lupio jedan thumbs down na yt-u :D

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!