18. ožu 2011.

Witcher 2 novosti

Ekipa sajta GOG.com priredila je razgovor sa jednim od glavnih dizajnera igre Witcher 2, a uživo ga je pratilo oko 1000 ljudi koji su unapred naručili igru. Odgovoreno je na nekoliko odabranih pitanja, a premijerno je prikazano i novo lice witchera Geralta, prepravljeno tako da više podseća na model iz prve igre.


Između ostalog, potvrđeno je još jednom da će igra imati 16 različitih završetaka, a koji će igrači videti zavisiće od njihovih odluka. Iako su dizajnerima sve posledice "velike", ističu da će neke od njih odlučivati o tome koja država postoji na kraju, ili koji NPC ostaje živ a koji gine. Okruženje u igri moći će da se uništi na određenim mestima, pa će tako biti moguće pronaći tajne tunele rušenjem zida, ili zapaliti livadu da se našteti protivnicima. Zanimljivo je da igra neće imati vidljivih učitavanja između deonica, već će slično naslovu Half Life, naredne delove učitavati usput, dok igrate. Igrači će moći da se pridruže različitim interesnim grupama, a iako nisu direktno odgovorili na naše pitanje da ne bi otkrivali priču, izgleda da ćemo ponovo sresti neke od ostalih Witchera, koji su u prvoj igri bili zastupljeni samo u uvodu.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Bez starca nema udarca!:D

    OdgovoriIzbriši
  2. Mislim da izgleda bolje nego onaj prvi model koji je bio zaista neozbiljan...

    OdgovoriIzbriši
  3. Prvi model je izgledao kao da živi ispod mosta i naplaćuje putarinu...

    OdgovoriIzbriši
  4. Slazem se da izgleda badass, ali ovo je samo box cover art (barem se nadam da nece ostati onaj stari)- Geralt ce izgledati potpuno isto kao i u poslednjim gameplay klipovima, tako da ovo otkrice nije nista epohalno..

    OdgovoriIzbriši
  5. 16 različitih završetaka :D
    To je lepo čuti!

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!