8. tra 2011.

Crtani film Mass Effect najavljen za 2012

Bioware i FUNimation počeli su rad na anime-filmu po serijalu igara Mass Effect. Japanska filmska kompanija T.O. Entertainment potpisala je ugovor kao koproducent za film koji će izaći 2012. godine. Izvršni producent biće Kejsi Hadson iz Bioware-a. Pomalo plaši činjenica da su osim njega na kormilu još mnogi direktori, predsednici upravnih odbora i druga žgamadija iz vrhuške svih kompanija uključenih u proizvodnju filma.Priliku da proverimo kvalitet ovog saveza udruženog oko snimanja filma Mass Effect imaćemo već ove godine kada se bude pojavio film Dragon Age.

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

 1. Anime/crtani uglavnom dobro ispadnu dobro, za razliku od filmova koji su uglavnom tupavi.

  OdgovoriIzbriši
 2. ^^Biće i ovo tupavo. Najverovatnije će ispasti kao Halo anime ako ne i još gore.

  OdgovoriIzbriši
 3. @executioner: Uglavnom ispadnu dobro? Daj prosvetli me, molim te. :) Anime filmovi po igrama koje sam ja gledao bili su potpuno đubre (Danilo je spomenuo Halo, a ja ću da dodam Devil May Cry, Street Fighter, Dante's Inferno, te bilo šta rađeno po vizuelnim novelama...)

  OdgovoriIzbriši
 4. ^Čuo sam da je Dead space anime bio awesome...

  OdgovoriIzbriši
 5. Dead Space (prvi) nisam gledao, ali onaj drugi je krajnje osrednji filmić sa mestimično užasnom animacijom (4 priče, 4 tehnike, spojene sa 3D grafikom... blak).

  OdgovoriIzbriši
 6. Ne znam za drugi, ali o prvom sam čuo samo dobre stvari.

  OdgovoriIzbriši
 7. ^Prvi je super, a drugi iako upotpunjuje priču između dve igre nema tu atmosferu kao prvi.

  Moje mišljenje je da je ovo čisto marketinški potez da se serijal promoviše na istoku, samo se nadam da buduće ME igre (ne računajući ME3) neće ispasti kao DA2, jer ako BioWare nastavi tim koracima onda će me u potpunosti razočarati.

  OdgovoriIzbriši
 8. @ Ketchua: DMC film? :P Ne diraj Strawberry Sundae i Ryu Ken-a, oni imaju više sentimentalnu nego umetničku vrednost, ti ne razumeš :D
  I ja očekujem neku glupost od ME-a...

  OdgovoriIzbriši
 9. "Šeparde da li si Paragon ili ne brate? Nemoj mi to raditi"
  "Ma koga boli k**** ako izbacimo DLC anime"

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!