8. tra 2011.

F.3.A.R. 3, nove slike


Warner Bros. Interactive Entertainment objavio je skice šestorice protivnika sa kojima ćemo se susresti u igri Fear 3. Reč je o Armacham vojnicima, koje odlikuju disciplina, obučenost i opremljenost. Ako ne dođe do iznenadnog odlaganja, ovaj naslov će se u prodaji pojaviti krajem maja.



Grunt

Heavy Riot

Heavy Rocket

Sniper

Phase Commander

Phase Caster

Poslednja dvojica su očigledno previše oprezna, te nisu okretali leđa crtaču ni u jednom trenutku. Ko zna za šta su sve sposobni ti likovni umetnici.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

2 komentara:

  1. Sto je sigurno, sigurno je. Ti crtaci kad te odmeravaju onako, nikada nisi siguran da li je to zbog toga sto hoce sto bolje da te nacrtaju ili imaju nesto drugo na umu...

    OdgovoriIzbriši
  2. Shumsko drvece11. 04. 2011. 01:10

    Eh, FEAR. U slast sam odigrao sve delove i ekspanzije, od kojih su neki bili dozlaboga dosadni... Ali kad na jedan od tegova koji treba da posluži za merenje istinskog kvaliteta jedne pucačine staviš onakav endžin, kako odoleti nedotupavnom i nasilnom otezanju ionako nebitne priče? Jedino što mi je ovde bilo bitno jeste činjenica da su protivnici umeli da se zaklone, pametno zauzmu poziciju i ospu paljbu kako treba, bez nedotupavnog izlitanja. A tek fizički model udara projektila o meso... Mmmmmmm, njam. Sve u svemu, jedva čekam sledeći deo, a za Almu i njene patetične pokušaje da se reši kilavog čovečanstva me baš briga.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!