1. tra 2011.

Igrorama nagrađuje verne čitaoce...

Danas je prvi april. Nadamo se da ćete nam oprostiti što nismo napravili neku smicalicu, ali veoma smo zauzeti testiranjem igara čije opise ćete moći da čitate tokom ovog meseca. Našli smo vremena za nešto važnije, a to je redovna mesečna nagrada za verne čitaoce. Svi koji su u toku marta pet ili više puta zapisali svoje mišljenje o nekoj vesti, članku ili opisanoj igri, u prilici su da dobiju jedno licencirano izdanje na mreži Steam. Jeste li igru dobili baš vi?

Ketchua je bio vredan pa je prebrojao sve komentare koje su napisali prijavljeni korisnici. Gledali smo samo korisnike koji su se prijavili koristeći neki nalog, jer za anonimne i druge neprijavljene ne možemo znati da li su to zaista oni, njihova tetka, ili smrtni neprijatelj. Nagradu nismo dodelili osobi sa najvećim brojem komentara, već smo pronašli sve čitaoce sa pet ili više napisanih i onda prepustili kockici d20 da jednom od njih "dosudi" igru Foreign Legion: Buckets of Blood.


Pet ili više komentara u toku marta napisali su Miloš, Ogisha, Wolf, Dekip, Batistuta, Vulee, Gunther, Danilo S., Igor, Indoril, Chat, Holodoc, Astaroth, Li Mun i Executioner.

Samo jedan od njih dobio je nagradu, a taj jedan je...


Gunthere, ostavi e-mail adresu da ti pošaljemo nagradu. Ne brini, obrisaćemo komentar koji je sadrži čim je zapišemo, kako spameri ne bi počeli da te smaraju više nego inače. Nadamo se da već nemaš ovu igru na mreži Steam, a ako je imaš, verujemo da imaš i kome da je proslediš.

Svima ostalima zahvaljujemo se na vernosti i druženju. Pozivamo vas da i dalje posećujete blog Igrorama i pišete komentare, a do sad ste sigurno to shvatili, nagrada će biti još.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Cestitam!! :)
    Da je igras u zdravlju, pa da posle komentarises :P

    OdgovoriIzbriši
  2. Administrator je uklonio komentar.

    OdgovoriIzbriši
  3. Cestitam.
    I zar nije najvise komentara u martu,a ne februaru :P

    OdgovoriIzbriši
  4. Igra je kratka ali slatka i inače rađena u famoznom Unity engine-u pa koga interesuju potencijali engine-a može malko da eksperimetiše sa igrom.

    Inače iako grafika viđe spada u čistu "naivu" ono što me je stvarno iznenadilo kod ove igre je verodostojnost zvukova oružja, posebno M16.

    Takođe, ačivmenti za ovu igru su krajnje interesantni mada sam se dobrano pomučio za letvorostruki kill sa bazukom pošto treba tražiti dobar ugao i pogodnu poziciju da se nakupe bar četiri tipusa u radijusu eksplozije.

    To je inače jedina igra na kojoj imam 100% ačivmenta ;)

    OdgovoriIzbriši
  5. Гунтеру честитам, а када будете додељивали Crysis 2 у обзир да узмете и стаж. ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!