7. tra 2011.

Isprobajte MMO Rift besplatno

Ukoliko ste pročitali našu najavu igre Rift i nadate se skoroj recenziji ali biste voleli da i sami prošetate prostranstvima Telare, pruža vam se jedna od retkih prilika da to učinite - ovog vikenda. Naime, imamo tri koda za probnu verziju igre, koji se mogu iskoristiti za besplatno testiranje iz prve ruke. Kodovi važe za vremenski period od 8. aprila u 19 časova, sve do 11. aprila u isto vreme. 


Pošto za download klijenta treba nešto više vremena, pozivamo vas da se javite što pre. Sve što treba da uradite je da u komentaru upišete da želite da probate igru Rift! Odabranim čitaocima kodove i uputstvo poslaćemo na e-mail (ne zaboravite da upišete i njega) danas u 16 časova, tako da ostane više od 24h vremena za preuzimanje igre. Usput, svi koji prate naš twitter feed još noćas su imali priliku da vide kod koji važi za 1000 registracija - ali one su do sad verovatno razgrabljene... Ili nisu?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 18:

  1. Zar nisam već poslao komentar

    OdgovoriIzbriši
  2. Izgleda da nisam xD. Nešto mi se šeta po glavi, a nije mozak. Još je aktivan izgleda onaj kod njihov za 1000 registracija

    OdgovoriIzbriši
  3. Ponuda i dalje stoji - isporobajte prvo MLZQ-ME3E-MN3W-JXX7-L3YG pa ako je istekao, ostavite mejl u komentaru... besplatna proba počinje, kao što rekoh, tek 8. u 19h.

    OdgovoriIzbriši
  4. Pa zar ne postoji nikakva trial opcija za taj Rift? Mislim nešto slično na WOW-u 10 dana. Stvarno bedak ondak ako ne možeš da probaš nešto što ima mesečnu preplatu.

    OdgovoriIzbriši
  5. BTW, meni po slikama ta igra i dalje izgleda pretty gay. Da li je moguće da nekome prođe da stavi toliko buljičaste boje?

    OdgovoriIzbriši
  6. za 6 mjeseci ide u f2p :)
    garant

    OdgovoriIzbriši
  7. Ne bih rekao da će uskoro preći u f2p. Rift je koliko znam prilično dobro prošao i kod kritike i kod igrača.
    Hvala za ovaj kod, ostavio sam igru da se skida ali... ne verujem da ću moći da zaključim bilo šta o ovolikoj igri za tako kratko vreme.:( Ovo što holodoc kaže, treba im nekakav trial od 7-14 dana kakav imaju skoro svi komercijalni MMORPG-ovi.

    OdgovoriIzbriši
  8. Holodoc, ta ljubičasta o kojoj pričaš predstavlja dimenziju smrti. Ukoliko pogledaš desnu ivicu slike, primetićeš da se nazire normalna šumica van death-rifta...

    Šansa da pređe u f2p? Sumnjam. Serveri su puni.

    OdgovoriIzbriši
  9. Hmmmm, s obzirom da sam prestao da igram WoW pre skoro 2 nedelje posle 5 godina. Ne bih ponovo da se navucem na neki MMO naslov, mada bih voleo da probam. Ne znam, razmisljam se :S
    Mada se slazem sa ljudima, 3 dana je stvarno premalo vremena da bi se ocenila neka igra takve velicine kao sto je Rift, a ona to jeste sigurno, sudeci po mnogobrojnim izvorima sa interneta....
    Ne znam stvarno, u nedoumici sam...

    OdgovoriIzbriši
  10. ja imam rift i instaliram naso sam na njihovom forumu tasm oej pisalo download RIFT i skinuo sam i kad instlairam sve i idem na PLAY RIFT tamo ukucam gmail i lozinku a jos treba da se da nekakav AUTHENTICATOR CODE ili tako nesto a neznam to a to kad uradim mogu da se loginujem i da igram al neznam taj code.

    OdgovoriIzbriši
  11. Taj kod nije obavezan, samo omogućava dodatnu sigurnost naloga za ljude koji imaju autentikator token na android telefonu.

    Obavezno je samo prijaviti se za allies vikend i dobiti username/pass za sajtu.

    OdgovoriIzbriši
  12. al kad se ulogujem izadje error a psie ovako:you are not authorized to play this game.(error#2002)

    OdgovoriIzbriši
  13. Hm, možda grešim, ali deluje da unosiš svoj gmail nalog i lozinku za njega? Potrebno je da dobiješ specijalnu lozinku na adresi http://eu.riftgame.com/en/products/allies.php

    OdgovoriIzbriši
  14. Sad seretovase server, pa ja doso ovde. Cini mi se da je veoma dobar MMO, ove kombinacije klasa stvarno pruzaju dosta mogucnosti. Ali ipak, Ankama-in MMO cu radije igrati.

    OdgovoriIzbriši
  15. Hehe i ja baš pravim pauzu za večeru posle gadnog dungeona. Mnogo su teže rane tamnice od onih (početnih) u wow, stvarno zahtevaju nadprosečan timski rad i koncentraciju.

    OdgovoriIzbriši
  16. Dobili smo danas informaciju da autori shvataju kako 2 besplatna dana nisu dovoljno jak razlog da se skida trial klijent, pa će uskoro (tačan datum nije poznat) uvesti duži probni period za sve koji su zainteresovani za igru.

    OdgovoriIzbriši
  17. To je fino. Taman da probam jos neku klasu, ovako sam samo maga ispropbao. Mada, trebalo mi je jedno minut da provalim da su me u stvari ogranicili na 15 nivo. XD

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!