20. tra 2011.

Najavljena igra X-Rebirth

Izdavač Deep Silver i razvojni tim Egosoft danas su najavili novu igru smeštenu u X Universe, smišljenu da iz korena osavremeni ovu klasičnu seriju vrhunskom grafikom i potpuno novom igračkom mehanikom. Igra je najavljena za kraj 2011. godine, ali svaki ljubitelj svemirskih simulacija verovatno će se zabrinuti na pomen "nove mehanike" ili "izmena" i čuti samo "pojednostavljivanje". Doduše, rano je za predskazanja ove vrste.


Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ne, ne, ne i ne! Bilo bi rano za zaključke o tome da li će igra biti simplifikovana i potpuno upropaštena da ne živimo u 2011-toj. Svi valjda znamo šta treba očekivati kad danas neko spomene novu mehaniku, inovaciju i privlačenje igrača koji nemaju iskustva sa serijalom.
    X serijal je bio poslednji zaista dobar serijal svemirskih simulacija i doneo je poslednje zaista idiot proof igre. Interfejs, kontrole, kompleksnost, težina, vreme koje potrebno uložiti u savladavanje igre, način na koji je svaka X igra bukvalno neprijateljski nastrojena prema igraču koji se prvi puta susreće sa njom... Ali jednom kada igrač položi taj ispit igra ga nagradi sa najboljim space sim iskustvom koje može zamisliti i ubije celo njegovo slobodno vreme u narednih godinu dana.:)
    Mogu da se gone i oni i njihova nova,vrhunska grafika (Reunion i Terran Conflict izgledaju fantastično i izgledaće fantastično i za deset godina, hvala lepo) i njhove proklete "inovacije".

    OdgovoriIzbriši
  2. Zato sam i napisao - sećam se kad sam pokrenuo X2 da mi je prva misao bila: odlaže se dok ne nabavim joystick... sa najmanje 16 tastera! Onda stigne vest da prave sve iznova... da nisu istakli da je posredi mehanika i igračko iskustvo, pomislio bih da govore samo o priči, ali avaj!

    OdgovoriIzbriši
  3. Мени не би сметало да направе нешто приступачнији наставак;)

    Имао сам кратак сусрет са X3. Можда се ту крије добра игра али та игра нема чак ни пристојан туторијал а да не причамо о осталом.

    OdgovoriIzbriši
  4. Heh, "...sad pročitaj u uputstvu koja je komanda za pojačanje izlazne snage motora i upotrebi je" xD

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!