1. tra 2011.

Objavljena igra Revolution under Siege

Kalypso Media Digital objavio je u digitalnom obliku igru Revolution under Siege, intenzivnu poteznu strategiju čija je tematika vezana za ruski građanski rat od 1917. do 1923. godine. Igrač na početku dobija odrpanu grupu dobrovoljaca, a konačni cilj mu je stvaranje moćne Crvene armije. Za ostvarenje ovog cilja mogu da se koriste različita sredstva i oprema, uključujući avione, tenkove, poznate oklopne vozove, ili čuvenu Crvenu konjicu. Sa druge strane, igrač može da se nađe na strani "belih" i pokuša da spasi majčicu Rusiju od opasnosti koju predstavljaju Boljševici.




Najavljene osobne igre:
- Veoma detaljna i tačna mapa koja pokriva prostor od Poljske sve do Tihog okeana,
- Istorijska tačnost obezbeđena j realnim predstavljanjem jedinica i zapovednika
- Mogućnost okupljanja grupa dobrovoljaca u masivne armije
- Korišćenje diplomatije za uvlačenje novih saveznika spolja u rat, što znatno može da promeni tok istorije
- Četiri detaljne kampanje pokrivaju ruski građanski rat, finski građanski rat (1918) i rusko-poljski rat (1920).
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Zar ovo nije objavljeno prije dva-tri mjeseca?

    OdgovoriIzbriši
  2. Naglasak je na "digitalnom obliku", čime će igra biti znatno dostupnija ljubiteljima žanra.

    OdgovoriIzbriši
  3. @Walker, o kakavom "digitalnom obliku" pricamo? RUS 1917-23 je u digitalnom obliku objavljena prije vise od 4 puna mjeseca (novembar 2010) i mogla se kupiti kako na www.matrixgames.com, tako i na www.ageod.com. Ljubitelji zanra i te kako dobro znaju za ove stranice, a oni koji ne znaju sumnjam da ce i igrati ovaku igru.

    OdgovoriIzbriši
  4. Dobili smo obaveštenje za štampu, objavili smo vest. Da li je igra zaista objavljena pre 4 meseca, u kojoj zoni i kom obliku, ne mogu da kažem. Ipak, to što neko nije rođen sa znanjem svih mogućih sajtova ili nije čuo za neku igru, ne znači da ne treba i da mu se takvi naslovi predstave - novi ljubitelji odnekud moraju da dođu...

    OdgovoriIzbriši
  5. @Walker, nisam ni mislio da napadam Igroramu ili nesto slicno. Sad shvatam, stigla vijest, vi objavili i to je to. Mene je cudilo zasto 4 mjeseca od izlaska igre. Izgleda zato sto je sad prodaja krenula preko nekog novog izdavaca koji vam je proslijedio takvu vijest. Kraj price. Pozdrav iz Sarajeva.

    OdgovoriIzbriši
  6. Vidiš, moguće da je naglasak ipak na "Kalypso" :)
    Pozdrav.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!