18. tra 2011.

Rage, novi video

Bethesda Softworks i id Software objavili su novi video snimak iz igre Rage. Novi zapis prikazuje šetnju po mestu zvanom Dead City, tokom jednog mirnog prolećnog dana. Imaćete priliku da vidite malo novog i podosta starog oružja, sada već prepoznatljive neprijatelje, te dizajn okoline koji uliva poverenje.



Sve je to divno i krasno, ali... Gde je linija zdravlja? Zašto je nema, i zašto je zamenjena mrljanjem ekrana crvenom bojom? Zar i ti, sine Brute? Da je reč o nekom drugom razvojnom timu, donekle bih i razumeo. Ali id? Ova glupost je, zajedno sa regeneracijom zdravlja, kuga koja polako ali sigurno ubija kvalitetan FPS.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 9:

  1. Донекле се слажем за регенерацију. Навикао сам се некако на то, одавно бих се одрекао играња пуцачина у синглу да нисам... Али да је глупо глупо је. Посебно нема смисла у једној делимично open world игри као што је Rage. Вероватно ће ово ипак бити једна добра игра, мени ће се вероватно допасти јер волим игре са великим и добро дизајнираним световима, из трејлера ми повремено делује веома атмосферично, све изгледа доста добро, напуцавање делује добро, мултиплејер обећава... Ако већ забрљају негде бар на крају ипак неће бити још један линеарни коридор шутер.

    OdgovoriIzbriši
  2. Jos samo da Sam i Duke imaju regeneraciju zdravlja i onda stvarno kuda ide ovaj svet :S

    OdgovoriIzbriši
  3. Is it just me ili je ovaj baja igrao preko gamepad-a? (*knm*konzole*khm*)

    OdgovoriIzbriši
  4. @Li Mun: Ja sam veoma principijelan čovek (da ne kažem tvrdoglavo magare :D). Pomirio sam se sa činjenicom da je to "budućnost", ali to ne znači da ću prestati da drvim o tome kad god mi se pruži prilika. :) Sve ostalo stoji - i sam sam veoma zainteresovan za Rejdž, a ovo je prva loša stvar koju sam primetio.

    @Wolf: Mogu da se kladim da će Djuk imati regeneraciju. Za Sema već ne verujem. Ako ostane u duhu serijala, neće. Totalno je drugi koncept, stalno te nešto rešeta, a i nemaš baš gde da se sakriješ da bi se regenerisao.

    @Indoril: Interfejs je definitivno konzolaški, tj. prilagođen pečurkicama. Sad, pomoću čega je igrao, to već ne mogu da kažem sa sigurnošću...

    OdgovoriIzbriši
  5. Cini mi se po pokretima kamere da je gamepad, suvise tromo "gleda". Nema trzaja i freneticnosti karakteristicnih za lock'n'rat kombo :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Istina... Mada, možda samo hoće da lepo pokaže okruženje. :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Sta kukate, bre! Ovo izgleda sjajno! Pao preorder (26 evrica).:D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne znam, ja sam od ovoga očekivao da bude Stalker sa vozilima i dosta humora. Rage sve manje liči na to kako se bliži datum izlaska.:( Džaba im veliki svet ako ga ne iskoriste kako treba. Mada, Karmak je to, možda ipak ispadne super na kraju.

    OdgovoriIzbriši
  9. Liči mi na I am Legend i na kao što je navedeno STALKERa pomalo. Ali ne znam, toliko FPSa...
    Meni lično se ne igra i ne daju pare na ovo. Prošlo vreme odavno kada sam se ložio na grafiku.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!