4. tra 2011.

ShMusicUp, novi video

Ukoliko vam se dopala nezavisna pucačina Beat hazard, onda će vas radovati vest da će uskoro biti objavljena igra Shoot Music Up! To je još jedan hibrid muzičke i akcione igre, u kom se meci protivnika stvaraju na osnovu muzike iz vaše sopstvene liste. Igra će biti dostupna za Windows, Mac i GNU/Linux, a beta verzija je besplatno dostupna na zvaničnoj strani.



Prijavite se za beta test na stranici tima Tzai Entertainment.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Ovo bi moglo da bude super. Ja obožavam i muzičke igre i bullet hell shmupove. Biće kul ako nisu pokušali da kopiraju Touhou(LOL) kao većina shmupova za PC. Nadam se da je igra bliža shmupovima koje pravi Cave ili možda Treasure.

    OdgovoriIzbriši
  2. Bullet hell shmupovi su prečica do tumora na mozgu ili očnom nervu. xD

    Doduše, ovi muzički verovatno mogu da se smire ubacivanjem pesama sa laganim tempom, al onda se gubi poenta.

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam zadovoljan. Sve se svodi na borbe s bossovima, i to prilično dosadne. Nadao sam se Cave-astom shmupu, samo što bi se ovde čitav nivo (tip neprijatelja, formacije u kojima napadaju etc) generisao prema pesmi. I oseća se da je igra napravljena nabrzaka i da autori nemaju iskustva sa žanrom. Boss bi trebao da je sastavljen iz više segmenata, da se transformiše i menja načina na koji napada kada mu uništite neki deo ili samo nanesete dovoljno štete. Ovo njihovo je... meh. Kada su već samo bossovi mogli su barem da ih urade kako valja. Takođe, previše je laka. Da, najveći nivo težine i veće brzine projektila se otključavaju sa preorderom (a preorderovaću je malo sutra). Projektili su previše spori i njihove putanje su veoma predvidljive. Dosadno! Eh, i primetio sam da tajming u kome boss ispaljuje projektile i njihova putanja nemaju puno veze sa ritmom pesme. Da, očita je razlika kod različitih pesama ali ne vidim puno veze sa ritmom. Ovo bi valjda trebalo da bude muzička igra? Loše.

    off-topic
    http://img543.imageshack.us/img543/3579/afo2.png
    Konačno!:)
    Naravno, očekujem da ćete biti potpuno objektivni prilikom opisivanja što znači da ćete naglasiti da se radi najboljem cRPG-u ikada napravljenom. Volim objektivnost.:P

    OdgovoriIzbriši
  4. Samo bez pritiska na medije, molim :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Eh, a taman sam se ponadao..
    Od sad prvo citam komentare, a tek onda text.. Necu uopste da se nadam ovako za dzabe

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!