12. tra 2011.

Ti lepo staviš novce u vreću...

Spremite kartice, stiže novi Humble Indie Bundle! Za one koji ne znaju, Humble Indie Bundle je projekat koji omogućava da kupite odabrane igre nezavisnih autora - tako što ćete platiti koliko možete/želite. Nema potrebe da se priča bilo šta, pogledajte ovaj promotivni video!

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 12:

 1. Svaka cast za Humble Indie Bundle projekat!

  OdgovoriIzbriši
 2. Koliko sam video na netu danas u 18:30 pocinje ovaj Humble Indie Frozenbyte Bundle

  OdgovoriIzbriši
 3. Najlosiji/najneinteresantniji HIB dosad... za razliku od prethonih nekako deluje isprano i sivo... (lol wut?!) Anyway... Da l' cu kupim? Vidicu... Nemanja... Vidicu... :P

  OdgovoriIzbriši
 4. Chat, ovaj frozenbyte paket (Trine + Shadowgrounds + Shadowgrounds: Survivor) na onom velikom zimskom popustu na Steamu koštao je 5 evra. Sad imaš priliku da ga platiš i manje ako smatraš da ne vredi toliko, pa opet dobiješ dve dodatne igre - za koje niko u ovom trenutku ne može da kaže kakve su tačno. Revenge of the Ritans iz #2 se pokazao odlično, na primer, iako je bio nedovršen u trenutku prodaje.

  Smatram da, dok god možeš da platiš koliko god želiš, zapravo nema loših paketa. Može da ti se ne dopadne ponuda, ali i dalje je sam paket super stvar po odličnoj ceni. Pogotovo za korisnike GNU/Linux operativnog sistema :)

  OdgovoriIzbriši
 5. Pa vidim da su neke bile i na Steamu, ali za te prve tri sam i govorio... uopste mi se ne cine interesantne i originalne. A 2. i 3. su iste skoro! :D
  Inace govorio sam o tome da mi se ne dopada ponuda naravno... meni licno nije interesantno i raznovrsno. Mozda ce nekom "leci" bolje.

  OdgovoriIzbriši
 6. S obzirom da su obe objavljene dosta pre Alien Swarm i rimejka Alien Breed serijala, u svoje vreme jesu bile jedinstvene, kad je reč o ponudi akcionih igara dostupnih savremenom PC igraču.

  Naravno, niko ne tera ljude puškom da uzmu bilo šta :)

  OdgovoriIzbriši
 7. Pa to... u svoje vreme mozda jesu, al' sada igracu ne mogu biti preterano zanimljive/interesantne/originalne...
  Jos mi ona peta, nedovrsena, igra izgleda "najobecavajuce". :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Trine je odlična igra, a Shadowgrounds + nastavak bi takođe trebali da budu prilično dobri.
  + 5. igra izgleda cool. :)
  Must buy paket (pogotovo što sam određuješ cenu).

  OdgovoriIzbriši
 9. Slazem se, ne treba poklonjenom konju gledati u zube! Trine sam vredi bar 3-5 evra koliko ko ima da da sto bi se reklo........ a toliko i traze ljudi! Svaka im dala!

  OdgovoriIzbriši
 10. Već su zaradili 75k dolara. :)

  Ja nemam trenutno ništa na kartici, tako da ću očigledno morati sutra u banku ranom zorom. :D

  OdgovoriIzbriši
 11. Pa traje valjda dve sedmice, ne?

  OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!