17. svi 2011.

Dead Island, novi video

Deep Silver i Techland rešili su da upropaste dobar utisak koji su juče na mene ostavili slikama iz igre Dead Island. Kako? Pa, objavljivanjem novog snimka. Pored toga što ne prikazuje ništa (ne novo, već uopšte), u saopštenju za štampu je navedeno da je reč o zapisu sa "materijalom iz igre". Mhm...Ne shvatam samo kako planiraju da uravnoteže sečenje zombija električnom sabljom sa dirljivom pričom o nesretnim ljudima koji su se zatekli na ostrvu. Bilo kako bilo, igra će navodno izaći do kraja godine. Nego, da li sam ja jedini koji ne shvata kako je momak sa logoa uspeo da se obesi o palmu?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

3 komentara:

  1. Ne verujem da ćemo videti bilo kakav gejmplej video pre E3. Možda još ulepšanih sličica, možda još jedan ovakav trejler ali pravi gejmplej nećemo videti. Igra je izgleda nekakva open world survival horror ko-op krljačina. Onaj prvi trejler je naveo mnoge da očekuju nešto potpuno drugačije od ove igre. Valjda se zato trude da prikažu gejmplej što je kasnije moguće.:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Načula sam da je u pitanju najobičnija makljaža sa nešto "kreativnijim" oružjem. Verovatno su uložili više u marketing nego u razvoj same igre. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Meni i dalje deluje bezze....

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!