25. svi 2011.

Najavljena igra Tom Clancy’s Ghost Recon Online

O da, upravo je najavljen još jedan remake čije ime sadrži reč online, a zna se šta mislimo o takvim igrama. Danas je Ubisoft javio da razvija Tom Clancy’s Ghost Recon Online, novu multiplayer free-to-play (besplatnu za igranje) taktičku akcionu igru koja koristi sistem zaklona. Ghost Recon Online se razvija u Singapuru, a beta-testiranje će početi na leto. Prijavite se odmah posetom zvaničnoj stranici.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 5:

  1. Uopšte nije rimejk.;)
    Probaću je jer je kao "besplatna"(iz mog iskustva ove free-to-play MP igre imaju naviku da pre ili kasnije postanu skoro neigrive bez vatanja za karticu:D) ali ne verujem da će biti nešto. Na par mesta sam video da ljudi koji su probali igru uopšte nisu zadovoljni:
    http://arstechnica.com/gaming/news/2011/05/ghost-recon-goes-free-to-play-fails-to-make-case-for-itself.ars

    OdgovoriIzbriši
  2. Nije zvanično rimejk, ali šta je igra koja "besplatno donosi najbolje trenutke iz celog serijala", nego recikliranje nekadašnjih hitova zarad kojeg dolara od mikrotransakcija?

    OdgovoriIzbriši
  3. Вероватно је рано за оцењивање игре после само једног трејлера али она акција ми ни мало не личи на GR мултиплејер који ја памтим. Плашим се да и ово покушава да копира Gears of War као и онај Future Soldier.

    Барем изгледа боље од осталих f2p шутера ако има неке користи од тога.

    OdgovoriIzbriši
  4. Hm... Quake Live je i dalje neprevaziđen, što se besplatnih FPS igara na internetu tiče - po mom mišljenju, naravno. Kako nešto izgleda najčešće je nebitno za dobru zabavu :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Samo da ne bude f2p kao što je BF Play4Free...

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!