13. svi 2011.

Ponovo sa vama...

Kao što ste verovatno primetili, jedno vreme nije nas bilo. Tačnije, igrorama nije objavila ni jedan članak više od 20 časova, iako smo za juče planirali recenziju igre Avadon: The Black Fortress. Sinoć oko 21h jednostavno smo ostali bez pristupa kontrolnoj tabli sistema Blogger. Ispostavilo se da je reč o širem problemu, koji je zahvatio sve koji koriste ovu platformu. Pošto smo verovali da će nadležni rešiti problem uskoro, a nije bilo načina da vam drugačije javimo, ostavili smo poruku na našem twitteru. Na žalost, nije dugo ostala usamljena.

Jutros smo shvatili da je nestalo nekoliko jučerašnjih vesti, a i dalje nismo mogli da objavljujemo nove. Mortal kombat 1, 2 i 3 će biti objavljeni za PC, sa tabelama rezultata i traženjem protivnika na internetu? Novi video snimci za 5-6 različitih igara? Sve uzalud! Ostalo je samo da vas redovno obaveštavamo na twitteru, te da za svaki slučaj ostavimo objašnjenje na našim steam i facebook stranicama. Možemo samo da se nadamo da ste ga videli i da ste našli razumevanja za trenutnu situaciju.

Na koncu, posle više od 20 časova odsustva, Blogger je proradio. Objašnjenje o tome šta se zapravo desilo možete da vidite ovde. Obrisane vesti i komentari napisani juče, morali bi da se pojave uskoro. Mi sada nastavljamo sa radom, tako da ćete večeras konačno biti u prilici da pročitate Rankovu recenziju igre Avadon.

Ova slika dodata je kasnije, kada je dobitnik otkrio šta smo mu poklonili
Međutim, to nije sve! Usled silne radosti što smo u mogućnosti da se ponovo družimo sa vama, odlučili smo da jednom nasumičnom komentatoru poklonimo igru iznenađenja. Dakle, ako vam je drago što smo se vratili iz mrtvih (zovite nas Zombirama!), ostavite komentar u narednih sat vremena (najkasnije do 22h) i možda baš vama poklonimo igru. Jedino što tražimo je da komentar napišete prijavljeni sa vašim Google/Blogger nalogom, budete online kako bismo mogli da vas kontaktiramo, te da nakon što dobijete igru, napišete svima ostalima - šta ste dobili!
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Jeej, 'ajde Ranko, give us some Avadon! :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Bilo mi je pomalo čudno što su nestali neki komentari od juče ali sada mi sve jasno, drago mi je da nije bilo većih problema :)

    OdgovoriIzbriši
  3. A ja mislio da se ništa ne dešava pa zato nema vesti :P Lep "povratak" :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Приметио сам данас да су на још пар блогова нестали новији текстови и да није било могуће остављати коментаре. Драго ми је да су то решили. Надам се да ће вам ускоро вратити сав јучерашњи садржај.:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Ok, 22 je časa, a srećni dobitnik je Skylight. Nadam se da imaš steam nalog, jer te upravo cimam na ovaj mejl iz profila.

    OdgovoriIzbriši
  6. Petak 13. ... Bolje objavite recenziju sutra ;)

    OdgovoriIzbriši
  7. Objavljena je recenzija već :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Veliko hvala redakciji bloga Igrorama, u pitanju je igra Super Meat Boy :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Hehe, super. Drago mi je da ste ponovo tu... Ziveli sto godina+ :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Odlican poklon, congrats ;)

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!