4. svi 2011.

Ubisoft otvara filmski studio


Ubisoft sledi stopama DC Comics-a i Electronic Arts-a. Naime, u ovonedeljnom izdanju časopisa Variety najavili su otvaranje kompanije Ubisoft Motion Pictures koja će se (imate pravo jednom da pogađate) baviti adaptacijom Ubisoft-ovih hitova na filmsko platno.

Da li je za sve kriv - Đile?
U zvaničnoj izjavi pominje se da će Ubisoft Motion Pictures praviti i TV serije, a ne samo filmove. Na čelu studija biće Žan de Rivijer koji je radio u Disney France. Za sada nisu objavili konkretne planove, ali kladim se da će prvi naslov biti Assasssin's Creed.

Šta vi mislite? Koji biste film po Ubisoft-ovim igrama želeli da gledate? Ili se gnušate Ubi-ja još od afere sa DRM-anjem?
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 10:

  1. Samo nek rade animirane filmove barem sto se tice AC serijala. E3 trailer-i su im bolesni i jednostavno nece naci glumce potrebne koji mogu da odglume ulogu onako kako se animacijom to moze postici :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Какви њихови филмови... Људи полако упропаштавају гомилу некада одличних серијала игара. Нека се опамете и почну да праве добре игре.

    OdgovoriIzbriši
  3. AC serijal im je odlican jedan od najboljih serijala u proteklih 5 godina

    OdgovoriIzbriši
  4. Можда је теби одличан. Ја мислим да је у најбољем случају осредњи. Ubisoft има толико тога квалитетног у својим рукама: Принца, сав Might & Magic, све Tom Clancy игре, Raymana, BG&E... Они све то или игноришу или упропаштавају.

    OdgovoriIzbriši
  5. Sigurno će napraviti AC u stilu Princa of Persia, sa mnogo akcije :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Assasssin's Creed, World in Conflict i Battle Realms

    OdgovoriIzbriši
  7. Serija Heroes of Might and Magic :))

    OdgovoriIzbriši
  8. Praviće jeftine filmove koji će više služiti kao reklame za igre i loše animirane filmove koje će prodavati uz nastavke uspješnijih igara.

    OdgovoriIzbriši
  9. AC je redi mejd stvar, kao i splinter i tom klensi generalno, bilo bi kul videti Il jusina kao film..

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!