3. svi 2011.

Uskoro tri nova dodatka za Fallout: New Vegas

Bethesda je danas najavila objavljivanje tri dodatka za Fallout: New Vegas. Istovremeno će biti pripremljeni za Xbox 360, PS3 i PC. Koštaće 800 MS poena, to jest 9.99 EUR na PSN-u i Steam-u.



Honest Hearts će se pojaviti 17. maja. Radnja se odvija u divljinama Jute, a sve počinje napadom plemenskih pljačkaša na karavan. Probijate se kroz pustinju Mohave i upadate u međuplemenski sukob i rat između misionara Novog Kaana i tajanstvenog Burning Man-a. 

Old World Blues izlazi u junu i pripoveda o tome kako su nastala čudovišta pustinje Mohave. Postajete zamorac u sablasnom eksperimentu i bauljate po predratnim istraživačkim stanicama u potrazi za tehnologijom koja će vam pomoći da se rešite onih koji su vas oteli.

Lonesome Road će izaći u julu. Priča o kuriru se zaokružujue ovom avanturom u kojoj s vama u vezu stupa izvorni kurir broj šest, čovek po imenu Uliks, isti onaj koji nije hteo da preda platinijumski čip na početku New Vegas-a. Uliks obećava da će objasniti svoje postupke ali samo ako prihvatite posao...

Dakle, ljubitelji igre Fallout: New Vegas imaju čemu da se raduju...

Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Dead Money je bio razumno zabavan. Previse malo nalik rpg-u ali svejedno zabavan. Mozda ima nade za ovo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, zato se ceka Goty izdanje!

    OdgovoriIzbriši
  3. ^+1 Nerviraju me DLC-ovi i zato ne kupujem igre koje znam da ce ih imati mnogo, vec lepo sacekam Complete/Ultimate/GotY izdanje i pazarim.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!