29. lip 2011.

Blizzard produžio probni period za WoW

O da. Blizzard je pod pritiskom sile poznate kao F2P produžio period probnog igranja World of Warcraft-a sa četrnaest dana na beskonačno. Stoga, ako ste oduvek želeli da lutate Azerotom za džabe, eto vam prilike. Ostala ograničenja su i dalje tu - ne možete preći dvadeseti iskustveni nivo, aukcije su no-no, a u buđelaru ne možete imati više od deset zlatnika.


Ako vam se dopadne, ne morate čak ni da kupujete osnovnu igru, već počinjete od proširenja The Burning Crusade. Povrh svega, možete napraviti neograničen broj likova, te isprobati sve rasno-klasne kombinacije. Poneki dugogodišnji igrači tvrde da su upravo ti prvi koraci najzanimljiviji, ali bez obzira na to, ako volite MMO igre, sada možete temeljno da isprobate najpopularniju u istoriji čovečanstva.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

Broj komentara: 6:

  1. Hm, iz mog iskustva čak i neko ko prvi put igra WoW može da izgura lvl 20 za nekih 15 časova igranja. Pomnoženo sa brojem klasa... šta znam.

    Ko nije igrao, sjajna prilika da proba, al' mislim da je kasno za neki masovni priliv novih platiša.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja sam sa "normalnim" trial-om doguradio sa Undead Warlockom i Tauren Shamanom do ~16 levela i smorio se ko panj.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa Konjan Marvarin kreće sutra F2P, Guild Wars 2 opasno zvecka inovacijama mesecima pre izlaska plus što sam u poslednje dve nedelje čuo da više naslova postaje F2P nego za sve ove godine do sada :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Ne treba zaboraviti da Rift prosto guta veterane WoW-a, zahvaljujući sjajnoj zajednici.

    OdgovoriIzbriši
  5. Jao da, zaboravio sam skroz za Konjana... tnx holodoče!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne znam, meni licno WoW ne lezi kao igra buduci da nisam ljubitelj grind-a. Probao sam ga nekoliko puta kod druga, uglavnom izdrzim do nekog 30-40 lvl-a cisto zbog questova, posle mi je vise muka do skupljam zecije usi i svinjske repove.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!