3. lip 2011.

Darksiders 2, prvi video

THQ i Vigil Games objavili su prvi video snimak iz igre Darksiders 2, uz malo svežih informacija. Naime, radnja igra nastaviće se direktno na radnju prvog dela. Prvi jahač apokalipse, Rat, optužen je za uništavanje sveta smrtnika. Kako nije sam uspeo da spere ljagu sa svog imena, u pomoć mu stiže najbliži saradnik - Smrt.



Izlazak ovog naslova očekuje se tokom 2012. godine, a ako autori nastave ovim tempom, možemo da očekujemo barem još dve Darksiders igre. Eventualno i treću, u kojoj će četiri igrača zajedno voditi sve jahače u pohod.
Ako vam se ovaj članak dopada, podelite ga sa prijateljima: Twitter Facebook

4 komentara:

  1. Ja sam zapravo vrlo uživao u prvom delu i daću sanšu i nastavku. Prva igra je bila pristojno dizajnirana i igriva na PC-u. Ne očekujem ništa revolucionarno ali se nadam da će biti makar kvalitetan kao prvi deo

    OdgovoriIzbriši
  2. ^
    Takođe.

    Mada sam video(pročitao) neka žaljenja na kontrole na PCju?!
    Fala bogu da je konj bio odrađen kako treba, bacao sam džojstik od prokletog Agroa u SoC na PS2. Ovde je igrati bilo milina.
    U poređenju sa većinom portova ova igra je lepo legla, jedino što je masivna za hdd. Nadam se da nastavak neće da bude još masivniji...

    OdgovoriIzbriši
  3. Kontrole u prvom dijelu su bile prilagođene mišu i tastaturu onoliko koliko je to moguće u ovakvoj igri i igra je se mogla lijepo igrati na taj način. Tako da ne vidim razlog da se neko žali na kontrole.

    OdgovoriIzbriši

Pravi PC igrači uvek ostave komentar!